Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok! Masztizas utan lefurod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Masztizas utan lefurodtok? Vagy nem baj ha nem? L

Figyelt kérdés

2024. jan. 17. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer mentem egy csajhoz, már reggel elkezdtünk telefonon beszélgetni izgatni egymást, de csak délután 2 körül értem hozzá oda. Elkezdtem csókolgatni, simogatni és nyalni a punciját. A csajon látszott, hogy frissen hajmosott és a bőre is jó szagú volt, da a puncija büdi volt. Ez akkor nagyon zavart és azt hittem, hogy nem fürdött és nem mosta meg. Utólag kiderült, hogy tisztálkodott előtte, de annyira fel volt izgulva, amíg rám várt 2x is maszturbált. Én a punci lé szagát kevertem össze az ápolatlansággal. Resteltem utánna magam, mert nagy puncinyaló lévén semmi bajom a punci-dzsúzzal sőt kifejezetten imádom.

Ha este szeretkezek a csajommal és elalszunk, reggel abszólúte semmi bajom kinyalni a punciját, hiszen tudom, hogy előző este tisztán bújtunk ágyba és amit érzek az az előző esti orgazmusok illata.

2024. jan. 21. 17:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#11 No meg a párszázmillió baktériumé, és gombáé még, amik mind szintén imádnak azon a környéken szaporodni pár óra alatt!

De váljék egészségedre!

(Nem fog, de jobb esetben nem lesz tőle bajod se. De azért kívánok minden jót!)

2024. jan. 21. 17:33
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Ne fürgyè le
2024. febr. 5. 21:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam minden maszti után zuhanyozni
2024. febr. 6. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!