Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom előző szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom előző szexuális életét (kb 50 lány), hozzáállását hogyan tudom elfogadni, ha nagyon zavar a köztünk fennálló különbségek miatt?

Figyelt kérdés

Hónapokkal azután, hogy összejöttünk, derült ki, hogy a barátom kb 50 lánnyal volt. Alapvetően ő úgy élte az életét, hogy a szex miatt szexelt és nem a lány miatt.

Amikor összejöttünk, olyan képet festett magáról, hogy ő párt akar, nem a szex érdekli, azt hittem, hogy hasonló a gondolkodása, mint az enyém. Csak később derült ki, hogy már azért nem érdekli annyira, mert már szinte túltolta előttem.

Én pont az ellentéte vagyok. Én csak azzal voltam, akit szerettem. Azaz hiába lett volna olyan, hogy dúlnak a hormonok, nem kerestem szexkapcsolatot. Nekem még most is tartósan szükségem lenne a szexre, rendszeresen a párommal. Neki kevésbé.

Zavar, hogy előtte szinte bárki jó volt neki. De szexuálisan értem nincs/sincs úgy oda.

Emiatt szoktak viták lenni, persze főleg az én elégedetlenségem, frusztrációm miatt.

Hogyan tudnám elfogadni, hogy előttem annyi nővel volt, ha engem ez jelenleg zavar?

Tudom, a múlt az a múlt, de ez nem segít.

2024. jan. 17. 14:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Lány vagyok.

Én azt mondom neked,hogy:

Vagy vele maradsz de akkor el kell fogadd,ha viszont nem fogadod el akkor tipli van aztán keress mást. Őt pedig hagyd hogy boldog legyen olyan nővel aki nem áskálódik a múltjában.

Pusza.

2024. jún. 19. 23:15
 12/12 anonim ***** válasza:
39%
Egy férfi ha nem akar szexet szinte soha akkor vagy impotens vagy depressziós,de a legvalószínűbb az hogy valakihez járkál sunyiba.A nők se különbek ott is így van ez.Szerintem hagyd ott.
2024. jún. 21. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!