Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » December 26án vesztettem el,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

December 26án vesztettem el, azóta még 2szer együtt voltunk a baratommal de vigyáztunk és már 4 napja meg kellett volna jönnie és nem jött meg. Van okom a félelem re?

Figyelt kérdés
2024. jan. 17. 12:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

És egyszer volt óvszerrel, a többi óvszer nélkül megszakítással?

Mert ha igen, akkor simán lehetsz terhes is akár..

Ki tudja mennyire vette ki időben.

2024. jan. 17. 21:10
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen..
2024. jan. 17. 21:25
 13/24 anonim ***** válasza:
Vegyél holnap egy tesztet. Dm-ben kérned sem kell, polcon vannak, elveszed kifizeted. Vagy gyógyszertár.
2024. jan. 17. 21:32
 14/24 anonim ***** válasza:
Most már amúgy nincs nagyon mit izgulnod, vagy terhes vagy, vagy nem. 95% hogy nem vagy az, de ezt holnap megtudod. Írd meg nekünk, mi lett!
2024. jan. 17. 21:33
 15/24 A kérdező kommentje:
Még ugy is teherbe eshetek ha cisztás vagyok már évek óta?????
2024. jan. 17. 22:02
 16/24 anonim ***** válasza:
Mondom, ne parázz. Holnap vegyél egy tesztet és csináld meg.
2024. jan. 17. 22:22
 17/24 anonim ***** válasza:

Van egy olyan ismerősöm, aki a házassága alatt nem tudott teherbe esni évek óta ciszták miatt. Aztán 40 felett egy szeretőtől sikerült a válás után. Van egy gyönyörű kisfia.

Az esély megvan rá, de a teszt tudja csak kimutatni. Az hogy valakinek sikerült így vagy nem az nem biztosíték.

Ha nem szeretnéd megtartani van választásod.

2024. jan. 17. 22:24
 18/24 anonim ***** válasza:

Késhet terhességtől is, de attól is hogy most vesztetted el. De remélem bármi is lesz, tanulsz az esetből és többet nem szexeltek gumi nélkül..

A ciszta egyébként nem véd meg a teherbeeséstől.

2024. jan. 17. 22:25
 19/24 anonim ***** válasza:

Na bakker.

Nekem a negyedik gyerekem fogant ilyen megszakításos aktusból, pedig sok évig nem volt gond ezzel a módszerrel.

Egy régi ismerősöm pedig élete ELSŐ aktusából lett terhes, szintén megszakításból.

Javaslom, hogy ha most nem lett gond, akkor ezután majd csak akkor vállald be az aktust védekezés nélkül, ha egy esetleges terhesség is bevállalható lesz.

2024. jan. 17. 22:35
 20/24 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet és negativ lett viszont még mindig nem jött meg most akkor mivan ????
2024. febr. 12. 20:01
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!