Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl zsidó vagyok, hogy hívjam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl zsidó vagyok, hogy hívjam a barátnőm is síelni, nyaralni, hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy most nyáron, ősszel is 4x voltam tengerparton nyaralni, de mindig ki volt akadva, hogy őt miért nem tudom 1x elvinni. Most is másodjára egyek Ausztriába síelni és ki van akadva, hogy most se hívtam hanem megint a barátaimmal megyek, amire kezd gyanakodni, hogy van valaki rajta kivül akivel szoktam menni, közbe csak túlságosan sajnálom ahhoz a pénzt, hogy két emberre foglaljam ezeket, barátoknak meg nyilván nem kell semmit fizetnem. Hogy mondjam el ezt neki?

2024. jan. 17. 12:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Figyelj. Nekem van egy ilyen spórolós fétisem. Megnyitom a netbankot és arra verem hogy még mindig ugyan annyi a szám rajta mint tegnap meg azelőtt. Hó elején hatalmasat élvezek ha feljebb is ugrik. És sokszor elmennek a vágyaim ha csökken. Ha gondolod gyere át és szexeljünk erre. Csak ne kelljen költeni belőle, mert akkor lekonyul egy hónapig.
2024. jan. 17. 13:18
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
Te is átfúratnád a térded 50 forintért 😃
2024. jan. 17. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:
57%
Látom sok aranyásó van itt (8-as vagyok)
2024. jan. 17. 16:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Jól mondta 1-2 hozzászóló, miért kéne nekem fizetni? Nem azért dolgozok én se , hogy abból ő nyaraljon , hanem hogy én jól érezzem magam.
2024. jan. 17. 18:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a fő gond itt nem az hogy nem akarod neki kifizetni, hanem a hozzáállásod ("Nem azért dolgozok én se , hogy abból ő nyaraljon , hanem hogy én jól érezzem magam")

Nekem fura, hogy a barátnőddel nem érzed jól magad, hogy nem vele szeretnéd megosztani az élményeidet, hogy nem az a célod, hogy vele együtt érezd jól magad, meg ő is magát, veled. Nyilván, nem kell mindenhová együtt járni, meg teljesen más a hangulata ha a haverokkal mész és csak srácok vagytok.

De ez a flegma, önző stílus, nálam ez veri ki a biztit.

Miért is kellene amúgy neked fizetni az egészet? Nekem az lenne a természetes, ha az útiköltséget, szállást mindketten fizetitek magatoknak, a kajából meg te vállalsz valamennyivel nagyobb részt, kvázi meghívod párszor, mintha randin lennétek.

2024. jan. 17. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!