Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik akiknek fiatalabb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik akiknek fiatalabb a sógornője,mint ti volt már valami zavarba ejtő szituáció vele? Esetleg láttátok már félmeztelenül vagy valami hasonló? Utánna történt köztetek valami? Van aki esetleg a sógornőjére jobban gerjed és kiveri miközbe rágondol?

Figyelt kérdés
Akinek ez sok az lépjen tovább,de érdekelne,mert elég sokszor vagyok melltartó és bugyi nélkül itthon.Ha tudom jön valaki hozzánk olyankor felöltözöm természetesen,de volt már olyan hogy spontán jött hozzánk a sógorom.Akkor nem tudom látott-e valamit,de azóta másképp viselkedik velem.Persze nem csalnám meg a férjem vele,de izgatna ha tudnám bejövök a sógornak is. Van aki tudtára is adja a sógornőjének, és hogyan teszitek ezt?

2024. jan. 17. 10:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha idősebb lenne, de jól néz ki, akkor is bejönne. Nyilván megnézi az ember, ha egy szép nőt lát. Mondjuk nekem sógorom van csak, annak egy lánytestvére, de az elég ronda sajnos.
2024. jan. 17. 10:35
 2/16 anonim ***** válasza:
1# sógor lánytesvére is sógor bammeg..
2024. jan. 17. 10:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt már ilyen.

Kint dumáltak a teraszon bikiniben, én meg néztem a szobából és kivertem a sógornőmre....ez van.

2024. jan. 17. 10:46
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs, én azt hittem csak közvetlenül a testvérem párja a sógor/sógornő. 😁
2024. jan. 17. 10:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal húga van a nejemnek. Közös nyaralásnál láttam a punciját "véletlenül". Sajnos soha nem volt vele semmi.
2024. jan. 17. 10:49
 6/16 anonim ***** válasza:
4es ja úgy igazad van, de viszont ha neked van tesvéred akkor ők is a sógorai...
2024. jan. 17. 10:53
 7/16 A kérdező kommentje:
5# Elég durva.
2024. jan. 17. 11:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Régen elképzeltem a szexet a sógornőmmel,ma már nem annyira. Persze nem utasítanám vissza ma sem.
2024. jan. 17. 11:06
 9/16 anonim ***** válasza:
#5- hogy történt?
2024. jan. 17. 12:17
 10/16 A kérdező kommentje:
8-as írtam privátban
2024. jan. 17. 12:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!