Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok! Ha fürdőbe vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha fürdőbe vagy uszodába mentek ti szégyenlősök vagytok haverok vagy rokonok előtt? Nektek kellemetlen ha ismerős megláthat meztelenül?

Figyelt kérdés
Ha van tusoló akkor használjátok? Fürdőgatyában vagy anélkül?

2024. jan. 17. 09:56
A kérdező szavazást indított:
Nem zuhanyzom le
Fürdőgatyában zuhanyzom
Meztelenül zuhanyzom
Csak akkor zuhanyzom ha kabinos a zuhanyzó
26 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem vagyok különösebben szégyellős,bár a haverok szoktak viccelődni,de megszoktam,voltam kolis. Meztelenül zuhanyzok
2024. jan. 17. 10:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Engem csak akkor zavar, ha éppen össze van menve a farkam. Szóval ha fürdök, akkor kicsit nyujtogatok rajta, mert nekem ciki olyankor, hogy mennyire össze megy.
2024. jan. 17. 10:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Èlvezem a meztelensèget a kis cerka ellenére is.
2024. jan. 17. 10:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is. Kicsi,de nem zavar
2024. jan. 17. 11:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem zavar, nem vagyok szégyenlős. Nem kicsi a farkam, viszont, azt már észre vettem, hogyha szőrös vagyok lent, jobban megnézik
2024. jan. 17. 11:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Haverokkal még nem voltam fürdőben, előttük nem lennék szégyenlős.

A szüleimmel szoktunk inkább menni, előttük nem szívesen vagyok meztelen. Bár ahova járunk, ott koedukált az öltöző és kabinban szoktuk átvenni a fürdőruhát.

Persze ha nem egy sorba kapunk szekrényt, akkor simán átöltözök a szekrény előtt, de szüleim előtt valahogy nem szeretek meztelenül mutatkozni.

Zuhanyozni mindig szoktam fürdőzés után, persze meztelenül, mert csak úgy tudom lemosni mindenhonnan a klóros vizet. Apukám nem szokott ott zuhanyozni, így nem gond idegenek előtt már meztelen tusolni.

2024. jan. 17. 12:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Haverok elott nem meztelenkedek, tesom/ uncsitesom elott simán lezuhanyzok ha úgy van
2024. jan. 17. 12:09
 8/12 anonim ***** válasza:
nem zavar ha látnak meztelenül
2024. jan. 17. 13:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Haverok és unokatesók előtt simán, más eokon előtt nem nagyon

F/24

2024. jan. 17. 13:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Haverok és azonos nemű rokonok előtt simán átöltözöm és meztelen zuhanyzom

Voltam kolis nem vagyok szégyenlős

Nemsok újat tudok mutatni nekik

2024. jan. 17. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!