Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak kék*rvazva azok a nők, akiknek nem elég az átlag méret?
Más fórumon volt egy poszt, ahol a nőnek nem volt elég a 13 centis romboló. Erre kb a pasik 80 százaleka elhordta mindennek, de ami még jobban meglepet, hogy elég sok nő is. Persze idővel elég sok nő leírta, hogy amúgy neki sem elég.
De miért K*rva az a nő, akinek nem elég az átlag alja? A nők nem tehetnek róla, hogy ilyen kicsi az átlag. Ahogy a pasik sem.
Mert sok pasi aki van 13 centi vagy ez alatti. A gyakori kérdésekkel ellentétben tényleg 13-15 centi között van az átlag. Szóval kb a pasik 30-40 százalékának van ekkora vagy kisebb. És ez nagyon fáj a sok pasinak.
Viszont én már elég sok nővel beszéltem erről (én is az vagyok). Volt olyan is, hogy a gólya táborban beszéltünk róla. Ott vagy 20 nő biztos kifejtette a véleményét. 1-2 kivételtől eltekintve mindenki a nagyot szerette.
Ilyenkor viccesen az szokott eszembe jutni, hogy egy dolog hogy kinek mekkora, s ez a nőkre is pontosan igaz.
Egyszerűen azért hülyeség ezzel foglalkozni ennyit, mert pontosan ugyanígy nem tehetsz róla, hogy kék e a szemed, vagy szőke e a hajad.
A nők sem tehetnek arról, hogy baba, vagy saláta puncijuk van éppen, vagy hogy kicsi, vagy nagy éppen a mellük.
Az viszont tény, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik...és pontosan ez a jó,vezba lényeg.
Szerintem még kell találni azt a nőt/ férfit, akit kb nagyobb kompromisszumok nélkül el tudsz fogadni... külső és belső tulajdonságokat is ideértve.
Ennyi. Aztán tök mindegy, hogy kicsi e farok, vagy nagy e a feneke....
Ezzel csak az a baj, hogy a pénisz, a többivel ellentétben, nem csak esztétika.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!