Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akinek alacsony a tesztosztero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek alacsony a tesztoszteronja az könnyebben válik meleggé?

Figyelt kérdés

2024. jan. 16. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2024. jan. 16. 17:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos a magas ösztrogén azaz női nemi hormon koncentráció az élelmiszerekben, ivóvizben tönkreteszi a férfiasságot.Erről konkrét adatok is vannak. Bizonyos élszak-amerikai béka fajokon megfigyeltek a tudósok homoszexuális viselkedést. Ezt a vízbe juttatott magas ösztrögén tartalommal magyarázzák, mivel a szennyvízen keresztül az ivóvízbe is belekerül, sőt ma már szinte minden élelmiszerben használnak szóját mivel olcsó és jó emulgálószer,ezért a csokoládétól, kezdve a húskészítményeken át a konzervekig kb. mindenben megtalálható. A szójával az a gond, hogy nagyon magas ösztrögén tartalma van.
2024. jan. 16. 17:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Az ösztrögénnel az a gond, hogy a férfiak szervezetére káros hatása van. Csökkenti a tesztoszteron szintet azaz a férfi nemi hormont és felkavarja a hormonháztartást. Ami az egészséges férfiasságra nézve rendkívül káros.
2024. jan. 16. 17:33
 4/11 A kérdező kommentje:
A gond az ívóvízben is benne van, mivel a nők ltal szedett fogamzásgátlók nagy része kiürül a szervezetből is vizelet útján távozik. Így a szennyvízen keresztül egy nagy csomó női hormon jut bele az ivóvízbe...
2024. jan. 16. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
És a lányok szerinted miért lesznek melegek? Miért lesznek a lányok biszexek?
2024. jan. 16. 17:36
 6/11 A kérdező kommentje:

#5 Nem tudom. Annak nem néztem utána, de bizonyára arra is van magyarázat.

Az alacsony tesztoszteron szinttel férfiaknál az a legfőbb gond, hogy meddőséget okoz, mivel a spermiumok száma lecsökken és élettelenné válik. A fejlett nyugati országokban a férfi meddőség elsődleges okának az alacsony tesztoszteront tartják a tudósok. Kutatások szerint az 1980-as évektől kezdve évente 1%-al fokozatosan csökken a tesztoszteron szint átlagosan a férfiaknál. Lehet sejteni, hogy ez azóta hová süllyedt, és ha ez a folyamat nem vátozik, akkor 15-20 éven belül teljesen meddővé válhatnak a férfiak.

2024. jan. 16. 17:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Az a jó, legalább nem népesedünk túl

Csak ne csökkenjen a szexuális vágy.

Amúgy a fiatal lányok között nagyon sok a biszex hajlamú

2024. jan. 16. 18:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, 70 évesen már nyilván nekem is alacsony, de bármit ettem, vagy ittam, sosem vágytam más férfiakra.
2024. jan. 16. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy a békák azok békák, az emberek meg emberek. Két teljesen különböző faj másképp működő szervezettel, amikre a környezeti tényezők is más hatással vannak. Ez amit leírtál, tipikusan az a szitu, amikor van egy elméleted, aztán keresel hozzá egy távolról hozzá köthetőnek tűnő magyarázatot, majd pedig kijelented, hogy be van bizonyítva. Az 5-ös által vázolt dologra meg gondolom, valamilyen egészen más magyarázatot találnál. A termékenységnek nem tudom, mi köze a homoszexualitáshoz. A meleg férfiak között sem több a terméketlen, mint a heterók közt, más kérdés, hogy a melegek nem élnek nőkkel nemi életet. Ezek így csak egy kupacba összehordott példák, laposföldhívő-szint, áltudomány.

Ez a „melegek leszünk a csapvíztől” időről időre előkerülő álhír: [link]

Egy gyors ráguglizáss kideríthető, hogy semmi ok az aggodalomra (hirtelen ezt találtam: [link] ). Én sokkal jobban aggódnék a mikroműanyagok miatt.

2024. jan. 16. 19:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Bármennyire is próbálnak az emberek magyarázatot keresni a homoszexualitásra, ez egyelőre még nem járt sikerrel. Feltételezések, elméletek vannak, de olyan megcáfolhatatlan tény, ami kétséget kizárólag, hitelesen megmagyarázza, nincs. Ezért erre az állításra sem lehet rámondani, hogy biztosan így van, így igaz.
2024. jan. 16. 20:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!