Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIúk, van aki azért szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIúk, van aki azért szereti mutogatni a péniszét mert kicsi, vagy csak az szereti mutogatni akinek hatalmas van?

Figyelt kérdés
2024. jan. 15. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nagyobb az átlagnál, de nem szeretem mutogatni!
2024. jan. 15. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes ember nem rohangál pucér fasszal.
2024. jan. 15. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Az szereti mutogatni aki mentálisan beteg.
2024. jan. 15. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan hol? Mondjuk úton?
2024. jan. 15. 17:26
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem átlagos, nem szégyenlem, de nem is mutogatom
2024. jan. 15. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Az ember alapból prűdnek van beállítva és azt egyenesen elmebetegnek tekinti, aki meztelenül járna az utcán, holott mindenkinek van nemi szerve, csak valamiért kitalálta valaki, hogy meztelenül ocsmány dolog járkálni.

De az nem baj, hogy a nagy városokban ugyanúgy, vannak női, férfi, fiú, kislány szobrok, amik meztelen testet ábrázolnak. Az nem baj, ugye?

2024. jan. 15. 18:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Úgí értem az öltözőben meg haosnló szituációkban.
2024. jan. 16. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, ahogy az edzőteremben észrevettem, az idősebb 50+-os pasasok szeretnek sokat pucéran rohangálni az öltözőben. A fiatalabbak (18-41/2) mérettől teljesen függetlenül mind törülközőznek.
2024. jan. 16. 17:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!