Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány éves kortól képes egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól képes egy lány fizikailag a szexre?

Figyelt kérdés
Van hogy jogilag hány éves kortól lehet csinálni, van az a szempont is hogy ki hány éves korában érzi úgy hogy megtenné, de csak elméletileg, hány éves kortól képes arra egy nő hogy fizikailag fájdalom nélkül (vagy hát az első alkalomnál nyilván valamennyi fájdalommal) képes legyen befogadni egy péniszt és akár elélvezni is? Ha jól van csinálva persze, anélkül bármennyi évesen fáj és rossz.
2024. jan. 15. 16:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

#10, valahogy sejtettem... biztos büszkék rá a szülei...

(Apám nekem pl 14 éves koromban megmondta, ha cigánnyal bármi lesz, nem vagyok a fia).

2024. jan. 15. 18:10
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Full csóró a magyar család, úgyhogy a kissràc, majd ha felnő minden bizonnyal hozni fogja az apja vérét, hiszen Borsodi cigánytòl van a gyerek, ahol jó szokás szerint lopnak, verekednek a cigányok.

De már most jól járni a gyereken a cigány vonalakat. A

hülye kiscsaj, meg mèg cigány

nevet is adott a gyerekének.

2024. jan. 15. 18:17
 13/14 anonim ***** válasza:
86%

11

Bölcs szüleid vannak.

2024. jan. 15. 18:18
 14/14 anonim ***** válasza:
8. Tapasztalat
2024. jan. 16. 07:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!