Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sugarbaby. Hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugarbaby. Hogyan?

Figyelt kérdés
Új lennék a témában. Sokat olvasgattam, de egyszerűen nem áll össze fejben. Ez hogy működik konkrétan? Prűd meg szent válaszok nem érdekelnek. Csakis saját tapasztalat.

2024. jan. 15. 16:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Te lennél a Baby?
2024. jan. 15. 16:51
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen. De tényleg teljesen tapasztalatlan vagyok. Felmérem a terepet pontosan hogyan is működik. Nyilván valamennyire értem.
2024. jan. 15. 16:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Minden megegyezés kérdése. A lényeg, hogy egy idősebb pasinak nyújtsz időszakos szexuális szolgáltatást.
2024. jan. 15. 17:22
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Regisztrálj a puncs.hu-ra és várhatod a jelentkezők ajánlatait.
2024. jan. 15. 17:22
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Hány éves vagy?
2024. jan. 15. 17:23
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
Ha gondolod írj nyugodtan, segítek benne.
2024. jan. 15. 17:25
 7/18 anonim ***** válasza:
81%
Hát, én nem klasszikus baby " kapcsolatban voltam, mint pasi, de megbeszéltük az összeget, és akkor havonta egyszer egy hétvégét, attól függ hogyan eltöltöttünk. Igazából ami manapság nehéz , az a megbízhatóság.. Nyilván, oda-vissza, de ha nem ér rá, amikor megbeszéljük, akkor az ciki, akkor előre pénzt ne is várjon.. Itt is kerestek meg már, hogy látták, hogy érdekelne ilyen, egy százezret előlegbe utaljak már át..
2024. jan. 15. 17:28
 8/18 anonim ***** válasza:
75%

Egy ügyvédi irodában dolgoztam. A legtöbb ügyvéd családos, de otthon nem azt kapják amire vágynak. Volt 3 ügyvéd is akik nagyon bejöttek nekem.

Az egyikkel megbeszéltük hogy heti 3x találkozunk nálam. Együtt voltunk, éjfél után hazament. Eleinte értékes ajándekokat adott, de aztán egyszerűsítettük a dolgot, havonta ad egy nagyobb összeget.

Otthagytam az állást, annyi a dolgom hogy szép legyek és ápolt.

Kb 3x annyi penzem van mint munkával.

2024. jan. 15. 17:33
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
Ezen az oldalon egyik sem gondolja komolyan.
2024. jan. 15. 17:33
 10/18 anonim ***** válasza:
79%
9, nekem pár éve, egy egyetemre készülő diáklány komolyan gondolta, én sem milliókkal támogattam, és sok idejébe nem is kerültem, aztán a második egy sima lakásos prosti volt, csak valahogy elmentem hozzá.. Mondjuk, nálam csak úgy jöhet szóba ilyen hölgy, ha sem nem nála, sem nem nálam találkozunk, mert annak idején sem arról szólt a dolog, hogy fizetek, gyorsan lövöldözzek, aztán csá... Csak hát lehúzók mindenütt vannak, mint valamelyik éjjel itt is a "csajszi" , aki elvileg saját videóját árulta...
2024. jan. 15. 17:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!