Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiú vagyok, és első szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú vagyok, és első szex előtt vagyok... milyen tanácsaitok volnának?

Figyelt kérdés
Gumit vettem már, fel is próbáltam, hogy jó-e... Másra lenne még szükségem? Szerintetek teljesen csupaszra borotváljam a farkamat? Egy kicsit izgulok...

2024. jan. 15. 16:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kicsit izgulsz, hanem nagyon. Túlparázod az egészet és ez még rosszul is elsülhet az ágyban. Kicsit lazulj el és hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek... Az intim szőrzetben meg mindenki mást preferál. Csináld úgy, ahogy neked jobb, a párod majd úgyis mondani fogja, ha nem tetszik neki.
2024. jan. 15. 16:53
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
mekkora?
2024. jan. 15. 17:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne agyald túl a dolgot csak hagyd hogy menjen minden a maga útján. Élvezd ki a helyzetet,ne kapkodj,ne akard elsietni a dolgot,figyeld a partner visszajelzéseit és keresd az ő örömét. Ha hamar elsülsz akkor kis pihenő után mehet újra a menet. Lazításként simogatós masszázsban részesítheted a párodat. Elsőre úgysem leszel nagy ász, a lényeg hogy ne legyél önző,érezze a partner hogy fontos neked,aztán majd belejössz a dolgokba. Ja és a higiénia az alap,szivaccsal sikáld át főleg a segged és a zsacskók környékét meg a farkadat is mosd meg nagyon alaposan.
2024. jan. 15. 17:22
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

Amiatt a 10 másodperc miatt kár izgulni.

A legtönn pasinak kb annyi a szintidő, nekem még kevesebb volt, kb ahogy betoltam azonnal.

Ne görcsölj rá, lazán, a második menet már jobb lesz, a harmadiknál meg teljesen normális.

2024. jan. 15. 17:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem az eloszor nem allt fel es tobbszor kellett probalkozni mert nagyon raparaztam,tényleg annyi hogy engedd el magad.a helyedbe gyorstuzelestol se felnek igazabol,legelso alkalommal birtam 5-10 percig ugy hogy pumpaltam rendesen aztan par perc es felall megint tudod ujra nyomni
2024. jan. 15. 19:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg hogy lazán. Ne erőltess semmit. Hagyjad hogy spontán történjenek a dolgok. Az első nem arról szól hogy lepedőakrobata vagy.

Ja és ne magadra figyelj hanem a nőre.

2024. jan. 15. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:
16%
Sose nősülj meg!
2024. jan. 15. 20:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy a srác fiúval gondolja a szexet...
2024. jan. 15. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lány tudja, hogy ez lesz neked az első, nemhiszem, hogy túl sok elvárást fog eléd tenni. Enis vettem mar el pár fiú szüzességét. 4-eshez hasonlóan, volt olyan pasi, aki ahogy berakta, el is élvezett. Nem vettem rossz néven, a következő menetek már jók voltak. 26n
2024. jan. 16. 09:29
 10/13 anonim ***** válasza:
22%
Rendesen meg kell tömni!
2024. jan. 16. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!