Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak szex szekták?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak szex szekták?

Figyelt kérdés

2024. jan. 15. 09:40
1 2
 1/13 StevenUp ***** válasza:
74%
Nem téged keresnek oda, nyugodj meg
2024. jan. 15. 09:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Oké, meg vagyok nyugodva.
2024. jan. 15. 09:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak. Mi érdekel?
2024. jan. 15. 09:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Hogyan működnek ha vannak,hogyan tudnak fennmaradni, gondolom ott is meg van hogy kit vagy mit kell imádni mint istenség. Minden érdekel, így hogy egy kommentelő tanácsára meg vagyok nyugodva.
2024. jan. 15. 09:45
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Van, amelyikben a testi örömök vannak a középpontban, így a szex is része.

Van, ahol a fővezért kell kiszolgálni testtel is.

S van, ahol a gyönyör része a kifejezésnek.

2024. jan. 15. 09:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Csak hentaikban találkoztam ilyennel. Ha lenne hasonló a valóságban, gyorsan betiltanák. :D
2024. jan. 15. 10:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekel ez a téma. :)
2024. jan. 15. 10:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább a halódó nyugat ópiuma volt a hippikorszakban. Akkor ugye ment a nagy szexuális forradalom, felszabadulás és mindig vannak akik túltolják, vagy csak a saját fétiseikhez kerestek olyan közösséget, ahol elfogadottabb, mint a társadalom szélesebb körében.

A legismertebb ilyen szekta a Charles Manson nevéhez kötődő Manson Family a 60-as években. A hippikultúra gyógyszer és LSD függéseiből röviden több gyilkosságba torkolt a dolog.

Magyarországon nem hiszem, hogy nagyon találsz hasonlót. Én legalábbis nem tudok ilyesmiről. Időről időre vannak idiótáink, akik fényesznek, vagy fényetetik a gyerekeiket és meglepődnek, ha baj lesz a vége...

De masszív, tömeges, nagy közösségbe szerveződő szektáink nincsenek, vagy jobban fogalmazva előbb lenne kőkemény vallási, vagy politikai indíttatású.

Krishnásaink, Jehova tanúink, meg politikai fanklubjaink, olvasókörök vannak. Talán a Xénia-lázas ifjúságimozgalmak voltak a legnagyobb fiaskó ilyen téren anno... Ahhoz meg azért gyomor kell, hogy Szulák Andival politikai propagandát tuszkolj le diákoknak, de talán ennél durvábbat nem találsz itthon.

2024. jan. 15. 10:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, aztán egy idő múlva a fiúkat kasztrálják, lásd usa, india
2024. jan. 16. 01:00
 10/13 gabor49 ***** válasza:
78%
biztos van de azok nem legálisak tetszik a téma
2024. jan. 16. 07:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!