Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex közben mit akartok hallani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben mit akartok hallani?

Figyelt kérdés

Van egy szexpartnerem, aki minden alkalommal amikor bennem van...megkérdezi milyen érzés. Amire csak azt tudom mondani hogy rohadt jó, csinálja még.

Ti szoktatok ilyen párbeszédet folytatni? Férfiak ilyenkor milyen választ várnak?

2024. jan. 14. 23:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
elnézést a stílusért de leginkább azt, hogy most nagy nedves picsát varázsolok a puncidból, a varázsbotommal amit ki se húzok belőled amíg kifordult szemekkel sikoltozva el nem élvezel
2024. jan. 15. 11:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem jó a stílus...

Valószínűleg ennyi, amire általában egy nő vágyik.

2024. jan. 15. 11:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Szex kozben kizarolag lelegzetvetelt, sohajt, nyogest, de valodit, ami magatol jon.
2024. jan. 15. 12:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt szeretem ha nem beszél, tehát ha a farkam a szájában van.
2024. jan. 16. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Én azt, ahogy Dua Lipát dugja egy gimnazista.
2024. jan. 16. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!