Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek túl fiús az arcom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl fiús az arcom ahoz, hogy lányos legyen a terápia folyamán?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nem tudom, hogy ez-e a legjobb kategória, de mivel a transzszexualitás ezen kategóriába sorolható, így gondolom, hogy ez a legjobb kategória.

21 éves transz lány vagyok és a terápiát nem rég kezdtem,ebböl (bocsánat, de nem tudok hosszú ü-t és ö-t írni) adódóan még vannak fiús vonásaim, de kíváncsi lennék, hogy mások hogy látják.

Ha a transzszexualitás nem kompatibilis az elveiddel, rendben van, de kérlek a beszólásoktól kímélj illetve ne azért írj, hogy kitöltsd rajtam az idegességed, amit a mai nap generált benned.

Privátban szeretnék küldeni képeket, hogy ki tudjam szürni azon egyéneket, akik csak dúrván beszólnának, ha ide tenném a linket.

Legyetek öszinték, söt még konstruktív kritikát is adhatok, ha szeretnétek, de kérlek bunkók ne legyetek.

Mindenkinek, aki erre szán energiát és idöt, elöre is nagyon szépen köszönöm!

2024. jan. 14. 19:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Még öt perc:-/ És nem tudok üzenetben hamarabb válaszolni.
2024. jan. 14. 19:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Amúgy több mint egy kép van, csak görgessetek lejjebb.
2024. jan. 14. 20:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Küldhetsz képet, ha gondolod, de ne az tartson vissza, hogy most milyen az arcod. A HRT rengeteget fog változtatni rajta, ismerek olyan transz nőt, akinek eléggé hangsúlyos a szemöldökcsontja, mégis passing. Meg amúgy ne a passing legyen a cél, élvezd, hogy csajosodsz és hogy egyre jobb érzés tükörbe nézni. Bevallom őszintén, kicsit irigyellek is, hogy ilyen fiatal vagy, én egy tízessel később kezdtem el (mondjuk én sem panaszkodhatok).
2024. jan. 14. 20:09
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Spoiler

Abszolút rendben van 🤩

2024. jan. 14. 20:10
 15/20 A kérdező kommentje:
14. De még nem is láttad a képeket.
2024. jan. 14. 20:13
 16/20 anonim ***** válasza:
De. Én vagyok a 2-es válaszoló
2024. jan. 14. 20:15
 17/20 A kérdező kommentje:
Ja, ok:-)
2024. jan. 14. 20:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyébként igen, teljesen oké.
2024. jan. 14. 20:40
 19/20 anonim válasza:
Nekem is elküldheted, ha gondolod. Köszönöm!
2024. jan. 14. 22:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is transz lány vagyok, küldhetsz képet.

Az arc csontozat sajnos nem változik meg, csak máshova helyeződhet zsír, az izmok megváltozhatnak.

2024. jan. 15. 09:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!