Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, volt már olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan hogy láttatok egy férfit egy gyönyörű szép kisbabábal, és arra gondoltatok bárcsak belétek is ültetne egy ilyen szépséget?

Figyelt kérdés
2024. jan. 13. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Így kifejezetten nem. Mikor látok pl egy szép kék szemű kislányt es az apját, akkor van, hogy eszembe jut, hogy ha nekem lenne ilyen pasitól gyerekem akkor biztos az enyém is hasonlóan szép szemű lenne. De nem sóvárgok , hogy bárcsak belém élvezne egy gyereket.. N
2024. jan. 13. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha a kisgyereket nezem, nem veszem eszre a ferfit. Ugy is mondanam, gyerekrol nem a szex jut eszembe. Ha meg a pasi tetszik, azt se tudom, gyerek van-e nala.
2024. jan. 13. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez csak férfilogika.

Nekem erről max annyi jut eszembe, hogy milyen jó apa, jó ilyet látni. De ennyi, semmi több.

Esetleg ha nagyon jól néz ki a pasi, akkor még annyi hogy kár hogy foglalt...

2024. jan. 14. 06:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Rám mindig ellenkező hatással volt. A gyerek miatt már nem férfiként, csak apaként láttam.
2024. jan. 14. 08:04
 5/5 anonim ***** válasza:
😂😂 Jézus
2024. jan. 14. 09:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!