Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Még hogy a méret nem számít ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még hogy a méret nem számít ?

Figyelt kérdés

De igen itt a példa ,hogy igen

[link]

2024. jan. 12. 18:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
65%

Mi a pöcörőért van elpintozva a 16,17-es? Tényleg ilyen hülyék vannak itt? Ennyire szar a szexuális oktatás?

A nők is különböző méretűek lent. Ezt kellene felfogni. Lesz olyan akinek még a 18/5-os is kicsi és lesz olyan, aki ék a 15/4-es nagy.

Kérdező te meg tanulj egy kis szexualitást. Kurvára sokat számít az előjáték és utójáték. Illetve az aktus során, ha csak ki-be húzod, akkor régen rossz.

Abban igazad van, hogy ha egy csajnak minimum 15 centi átlag vastagság kell, akkor lehetsz bármilyen csődör, 12 centi, vékony, nem lesz elég neki.

De bizonyos mértékig kompenzálható és az sem mindegy, hogy ha megfelelő a méreted számára, akkor milyen a teljesítményed. Mindegyik nőnek van valami, amit nagyon szeret. Az én páromnak is van, amit úgy vettem észre, hogy figyeltem rá.

2024. jan. 13. 08:51
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
A 15-ös válaszoló is le van pontozva. Pedig full igaza van.
2024. jan. 13. 09:57
 23/24 anonim ***** válasza:
7%

Komolyan egy ilyen Nonek soha nem nevezheto agyhalott torz szulemenynek a velemenyere adsz ?

Egy ertelmes mondatot nem tud osszerakni..

2024. jan. 14. 12:15
 24/24 A kérdező kommentje:
De srácok azzal ,hogy valaki nem ért egyet veletek miért van mindenki le pontozva ?
2024. jan. 14. 14:02
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!