Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fantáziálok minden szembejövő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fantáziálok minden szembejövő (aki nyilván be is jön) férfiról, pedig férjem van és gyerekeim. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Nagyon boldog vagyok a házasságomban, mindeneim a gyerekeim, mégis sokszor azon kapom magam ha meglátok egy jóképű, nekem tetsző férfit hogy már arra gondolok, hogyan tudnám vele csinálni..de szó szerint mindig.

Nem értem ennek az okát, azóta a libidóm is az egekben van konkrétan.

2024. jan. 12. 17:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ebben semmi rossz, amíg csak gondolsz rá és nem csalod meg a párod. Ha ennyire kívánod a szexet, biztosan örül neki a férjed. Élvezzétek egymást!
2024. jan. 12. 17:57
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vegyes válaszokat!

Nyílván nem csaltam meg tényleg nagyon szeretem. Van annyi önmegtartóztatásom.

Szerintetek beszéljek vele erről? Vagy rosszul venné mint férfi?

2024. jan. 12. 18:31
 13/23 anonim ***** válasza:
Attól függ mi a célod. De ez vezethet váláshoz is, ha beszélsz vele erről.
2024. jan. 12. 18:43
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
#12: ha nem akarsz semmit csinálni, csak ezt elmondani neki, akkor ne tedd! Te örülnél, ha ő mondaná neked, hogy így dugná meg a szomszédlányt, a trafikos lányt,stb?
2024. jan. 12. 18:54
 15/23 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm, igazad van. Azért gondoltam csak erre mert már rosszul érzem emiatt magam és bűntudatom van. A válaszok alapján megnyugodtam azért ez viszonylag “normális” és más is van így ezzel.

Köszönöm mindenkinek! Amúgy 27 éves vagyok. A privát üzeneteket is köszönöm, volt közöttük hasznos.

2024. jan. 12. 19:20
 16/23 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy a szembejövő meg rólad fantáziál valami nagyon szokatlan dologról. Azon meglepődnél?
2024. jan. 12. 19:29
 17/23 A kérdező kommentje:

Utolsó

Nem lepődnék meg, tisztában vagyok a külső adottságaimmal. :)

A férfiakon nem lepődök meg, inkább azon ha nem fantáziálnának..😂

2024. jan. 12. 19:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Tudjátok mit szoktak mondani! Ha szemmel gyereket lehetne csinálni....😀
2024. jan. 12. 19:34
 19/23 A kérdező kommentje:
Ezt pedig eddig még nem is hallottam..😅
2024. jan. 12. 19:36
 20/23 anonim ***** válasza:

Kérdező

Szerintem a párod nem tud ki elégíteni téged csak mivel szereted nem akarod be ismerni magadnak szerintem fel kellene dobnotok valamivel az együtt léteket valami új dologgal ami izgat mind kettőtöket mert hidd el előbb utóbb félre fogsz lépni ha akarod ha nem

2024. jan. 12. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!