Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugye nektek is feltűnt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nektek is feltűnt, hogy van itt 2-3 ember, aki folyamatosan hazugságokat ír?

Figyelt kérdés

Fel lehet ismerni az irásról őket. Folyamatosan azt állítják, hogy az ideális méret 18 centi, alkar vastagságú. Akinek kisebb az annyit is ér. Illetve,hogy egy átlag hüvely 21 centi hosszú 😂.

Amikor bizonyítékot kert valaki, akkor még csak hülyeséget irkál. Semmi link, semmi tudományos cikk, publikáció, kutatás vagy akármi.

Ezek miért csinálják ezt?

2024. jan. 12. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Unatkoznak!
2024. jan. 12. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Ezeket már észre se veszem.

Azért csinálják, mert a többi foggyos felül a hullámvasútra.

Megtalálja a zsák a foltját.

Amig lesz, aki reagàl nekik, addig ez lesz a színvonal.

Ha nem érkezne vàlasz, reakció nekik, egy idő után kikopnának@

2024. jan. 12. 12:24
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Jó az 10+ is
2024. jan. 12. 12:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Sokszor már a kérdésnél kiderül, hogy defektes az illető.

Bár részemről sèrtő, hogy az ilyeneket a moderátor nem mindig törli.

Volt, hogy feltettem egy teljesen normális kérdést, és törölve lett. Csupán azért, mert valakinek nem tetszett és jelentette.

2024. jan. 12. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

2-3?

Ha csak ennyi lenne

2024. jan. 12. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Jaja ha csak 2-3 pötsméregető lenne, de annál sajna több van.

Haver egyébként mi a franckarikának neked bizonyíték??? Mi a túróst akarsz bizonyítani??? Inkább csajozzál, többre mész vele :)

2024. jan. 12. 13:27
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 Én tudom, hogy f*szság, csak a sok bizonytalan olvasó miatt kértem.
2024. jan. 13. 12:13
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 aki bizonytalan az nem az itt olvasott pár sortól lesz bizonytalan. A trollok jól szórakoznak azzal, hogy másokban szorongásokat próbálnak kelteni - mintha nekik attól jobb lenne. Pótcselekvés a részükről, a nőket nem azok csapják le a kezükről akik szoronganak, hanem akik elengedik a f.szságokat és mernek élni, cselekedni.
2024. jan. 13. 12:24
 9/9 anonim válasza:
2-3?! Inkább 20-30!
2024. jan. 14. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!