Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy wellness hétvége általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy wellness hétvége általában több erotikát, pajzánkodást jelent nektek?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor miért?

Fürdőruhában (vagy akár natur szaunában?) a testi közelség miatt gyakrabban jár erotikán az agyatok?

Vagy az ismeretlen, új helyszínen töltött éjszaka hozza elő ezeket a gondolatokat?

Vagy nincs szó ilyesmiről, mert tényleg csak a pihenés a cél olyankor?

2024. jan. 12. 10:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan. Fizikailag, agyilag is kikapcsolunk a mindennapokból. Meg persze biztos rádob a fürdőruhás öltözet. Szinte az egész nap ezekről szól. Fürdőruhás alig öltözet, meztelenkedés öltözködéskor, fürdéskor...hozzá, hogy fel van dobva, pörögve az ember hangulatilag...
2024. jan. 12. 21:40
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
10. Mekkora egy f@szkalap vagy!
2024. jan. 13. 09:35
 13/19 anonim ***** válasza:
30%
Sosem voltam wellnesezni. A szót is utálom. 26L
2024. jan. 13. 10:07
 14/19 anonim ***** válasza:
46%

A szex és az erotika, része a normális ember életvitelének, de gyerekes gondolat, hogy egy wellnesstől vagy egy idegen szállodai szobától ennek fokozódnia kellene.

A szauna pedig végképp nem erről szól.(még ha natur is)

2024. jan. 13. 16:48
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
14. Azért eléggé felszínes vagy. Az új környezet és környezetváltozás, új helyek sokszor pozitív hatással vannak az emberre, így akár a szexualitásra is. A wellness nem csak szaunából áll tudtommal, nyilván nem szexualizálásra gondolt a kérdező a medencében.
2024. jan. 13. 16:56
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

#14 vagyok.

Szerintem a felszínesség teljesen más.

A szaunáról azért írtam, mert ez volt a kérdés:

"...natur szaunában a testi közelség miatt gyakrabban jár erotikán az agyatok?"

2024. jan. 13. 17:22
 17/19 anonim ***** válasza:
74%
16, Lehet. Bár csak zárójelben írta a natur szaunát. Én a sima medencére gondoltam inkább, de lehet, sokan másoknak a natúr szaunán van a hangsúly ilyenkor.
2024. jan. 13. 17:57
 18/19 anonim ***** válasza:
74%
Igen.Több idő van a hancúra is.
2024. jan. 15. 19:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen mondhatjuk, natur szaunaban volt nekem is egy kalandom.
2024. jan. 16. 15:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!