Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos a szüzesség?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon elkeseredett vagyok, muszáj megkérdeznem valahol.
23 éves nő vagyok és szűz. Semmilyen kapcsolatom nem volt, egyszer pettingeltem és ennyi. Néha eszembe jut, ha társaságban feljön a téma feszengek. Szerintem az egyetlen ember vagyok aki így hagyta abba az egyetemet😂
Kifejezetten vonzónak nem mondanám magam, átlagos a kulsom, bízom abban, hogy nem ez a probléma.
Nálatok mennyire lenne red flag. Valahol itt olvastam, hogy X kor fölött "gyanús" ha ez a szitu és sokan inkább hagyják, ha ilyet hallanak.
Nálam ez nem jelent semmit. Vannak nem szűz nők és semmi közük nincs a szexhez. Ez egy állapot semmi több.
2024. jan. 11. 23:03
2/34 anonim válasza:
Ne legyél elkeseredett, mindennek eljön az ideje, amikor készen állsz majd rá :) te a saját időzónádban mozogsz, és biztos van olyan pasi akinek kifejezetten bejön h szűz vagy :) mint en pl. Szóval fel a fejjel 😄 22F
2024. jan. 11. 23:06
3/34 anonim válasza:
Mivel a pasik többsége csak dugni akar a 99%-ánál nem lenne kizáró tényező. Aki meg nem csak dugni akar az amúgy sem a nettó lyukat látja benned, szóval azt jobban fogod érdekelni nőként, emberként annál mintsem szűz vagy-e még vagy sem.
2024. jan. 11. 23:07
4/34 anonim válasza:
Dehogy lenne kínos, a sokkal korábbi exem 23 volt, amikor velem elveszítette. Az volt a baj, hogy a szobatársai mind szűz csajok voltak, és ez egy olyan látahatlan kötelék,.. Fel a fejjel :) 44 / f
2024. jan. 11. 23:12
5/34 anonim válasza:
Ez erősen függ a jellemedtől és a külsődtől.
2024. jan. 11. 23:12
6/34 anonim válasza:
Őszintén? Nem a szüzesség maga red flag, hanem ami mögötte van. Nem tudok pontos adatokat, de szerintem a nők kb 1%-a lehet szűz 23 éves korában, a férfiaknál ez több, lásd a lelkes incelközönséget. Valami egyszerűen nem stimmel a szexualitáshoz fűződő viszonyodhoz. Gimnázium, egyetem, több száz férfi, mindig próbálkoznak és egy se volt jó? Semmi köze a külsőhöz, mindenki talál valakit előbb-utóbb. Még a szociálisan gátolt, nem teljesen Quasimodó fejű fiúkat is felszedi egy lány egy buliban, a büfében, valahol. Én azt gondolnám, hogy valami nem OK veled, nem a szüzesség zavarna. Sajnálom, ha nem tetszik a válaszom.
2024. jan. 11. 23:16
7/34 anonim válasza:
Uristen 6os :D el vagy tevedve
2024. jan. 11. 23:18
8/34 anonim válasza:
Én még örülnék is neki.
Bár már 26 vagyok, szóval nekem ez már nem jön össze. Nyilván tizenévesekre nem hajtok, felette meg ritka, hogy szűz még a nő.
2024. jan. 11. 23:34
9/34 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
Pont erre gondoltam, amit a 6-os irt. Mi a nem oké? Mi a baj velem?
2024. jan. 11. 23:35
10/34 anonim válasza:
#9 a mindentől is való szorongásaid, az önbizalomhiány az a bajod, de az nagyon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!