Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni ellene?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni ellene?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Több éves problémámra szeretnék valamiféle tanácsot kérni. Én egy 27 éves férfi vagyok, akinek több éve az a problémája hogy ha elmegyek, onnantól kezdve nagyjából 20-24 óra múlva tudok ismét aktusba kezdeni, mivel előbb az Istenért sem akar működésbe lépni. Ez főképp akkor kellemetlen amikor 20-30 perc alatt elmegyek akkor hiába akarná többször a másik ( na meg én is), egyszerűen nem tudom életre kelteni, csak 20-24 óra múlva. Kipróbáltam a kamagrát, azzal is ugyan ez a helyzet.
2024. jan. 11. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Elképzelhető hogy lelki eredetű " probléma" is lehet a háttérben, vagy netán valami más is - ami lehet nyilván kismillió ok. A Kamagra és hasonló csodaszerek pedig szerintem abszolút felejthetőek, mert azok nem megoldják csak legfeljebb rontják a szitut.
2024. jan. 11. 16:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Lelki eredetű problémám nincs, más milyet meg nem tudok elképzelni hogy mi állhat mögötte. Egy próbát megért a kamagra, sok ismerősöm áradozott róla hogy napokig érzik a hatását. Na nálam ez is kimaradt.
2024. jan. 11. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Vannak vitaminok is, amik jó hatással vannak a férfiasságra, pl a cink is ilyen. Nem véletlen afrodiziákum az osztriga, az is tele van cinkkel.

Meg akad még jópár növényi afrodiziákum, illetve az sem árt ha a tesztoszteronszintedet magasabban tartod, pl edzéssel. Utóbbi a keringésnek is jót tesz, amitől szintén többször és jobban vagy tettre kész.

Én ezekkel tennék próbát a helyedben.

2024. jan. 11. 23:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!