Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi ez az egész köztünk?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az egész köztünk? Sokszor úgy érzem teljesen kikészít ez a lelki , s olykor testi kapcsolat

Figyelt kérdés
35 éves nő vagyok , aki eddig sose volt szerencsés párkapcsolat terén, sem szerelem nem alakult ki úgy igazán senkivel. Egy kirándulás alkalmával ismertem meg egy srácot másfél éve , akivel eleve sose lehetne semmi mert 26 éves . Rájöttem hogy tetszettem neki , beszélgettünk is sokat úgy éreztem bármiről el tudunk beszélgetni. Még az is megtörtént köztünk párszor , de semmi extrát nem láttam benne . Mert saját magam se tudtam sose elfogadni hogy mi ez , elkonyveltem hogy lelki társ , hogy a lelkünk össze kapcsolódott stb . Volt hogy hónapokig nem találkoztunk. Mert mindketten jobbnak láttuk ha lezárjuk ezt az egészet és keresünk magunkhoz valót korban is . De valahogy folyton vissza találtunk egymáshoz . Mostmár lassan ott tartok hogy nem tudnék nélküle élni , ahogy vége a találkozásának már rögtön hiányzik s most először éreztem úgy hogy az a bizonyos is jó volt köztünk, olyan különleges volt az egész hogy teljesen megváltott a véleményem a sz*xről. Talán már el tudtam magamba fogadni az érzéseimet . Sokat viaskodtam velük . De ez egyáltalán nem szerelem szerintem , de akkor mi? Nem is lehetne az hisz a mi kapcsolatunkat se az ő se az én családom nem fogadnà el . De még ennyi idő után is úgy várom a tapalkozasokat , s boldog vagyok előtte is , s nem értem hogy kerülök át egy olyan dimenzióba hogy vágyok vele dolgokra mikor világ életemben egyedül szerettem lenni és el se tudtam képzelni hogy valakivel aludjak együtt meg bármi … olyankor elő jön egy olyan énem amit eddig nem ismertem.. sose vágytam senkire és hallani se akartam a sz*rol mondván nincs abba semmi jó de hirtelen nem erten miért változott meg a véleményem mikor ugyanazzal a személlyel történt csak épp már lazábban kezeltem hogy nem vagyunk együtt de tegyük amit szeretnénk adott helyzetben s éljük meg a pillanatot . De természetesen másnaptól megint teljesen magam alatt voltam . Borzasztó érzelmi hullámokat szabadít fel ez bennem és bár életem során még nem sokszor volt ilyen , mindig megviselt utána . Dd most először éreztem hogy jó volt . De nem tudnám megmagyarázni hogy miért . Csak azt tudom hogy már nem tudnám elképzelni az életem az illető nélkül és vele lennék legszívesebben minden percben- mindenhogyan. Nagy kar hogy sok az akadály , pedig úgy gondolom egy lelki kötelék sokkal erősebb mint a szerelmi tehát lehet örökké tart majd.. és örökös hullámvasúttal, szenvedéssel ötvözve , ahogy eddig ….
2024. jan. 11. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Le kell zárni.

Neki ez egy könnyed kapcsolat, laza, nyitott.

Te meg egyre jobban, depressziósan belelovallod magad.

Van példa 10-14 év különbségre is, ami kiválóan működik, gyerek is van.

A tiétek nem ilyen. Nincs rád jó hatással.

2024. jan. 11. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy. A szex amúgy nem csúnya szó, nyugodtan kiírhatod.
2024. jan. 11. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Szerelem. Ne foglalkozz a korkülönbséggel. 35 évesen ne már magyarázkodnod kelljen bárkinek.
2024. jan. 11. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:
91%

Hűha... Bocs, de kíméletlenül őszinte leszek, mert eléggé felhúztam magam azon, amit írtál. Lehet, hogy 35 éves vagy, de hogy érzelmileg nem vagy annyi, az biztos...

35 éves vagy, a pasi 26. 9 év van köztetek. Ez tényleg akkora hatalmas korkülönbség lenne? Felnőtt emberek vagytok mindketten, már ő sem gyerek rég. Ráadásul jól meg is értitek egymást. Tényleg egy számon kell problémázni, vagy csak az a gond, hogy hű de ciki, hogy fiatalabb a pasi, mit fognak szólni a szomszédok?

Nem tudsz nélküle élni, hiányzik és a szex is jó... de szerinted ez nem szerelem. Mondd csak, akkor neked mégis mi a fészkes fene az a szerelem, ha nem ez?!

„De ez egyáltalán nem szerelem szerintem , de akkor mi? Nem is lehetne az hisz a mi kapcsolatunkat se az ő se az én családom nem fogadnà el .” Tessék? Azért nem lehet szerelem, mert nem fogadnák el a családjaitok? Számodra mások véleményétől függ, hogy két ember kapcsolata szerelem-e vagy sem? Ne. Már.

„Nagy kar hogy sok az akadály” Nem, inkább az a nagy kár, hogy mondvacsinált okokat találsz ki, hogy miért nem lehetsz vele, itt szenvedsz és sajnáltatod magad ahelyett, hogy boldog lennél vele.

Beszéltél neki az érzéseidről? Ha nem, akkor rajta! A rosszakarókat meg leszarni, akár a szomszéd néni az, akár egy közeli családtag. A te életed a te dolgod, másnak nincs beleszólása.

2024. jan. 11. 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!