Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tennél ha kiderülne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha kiderülne a legjobb barátodról, hogy pedofil?

Figyelt kérdés

2024. jan. 11. 10:43
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
97%
Mi az, hogy feljelented? Mire fel? Ha valaki pedofil, az nem bunozo. A rendorseg is kirohogne. Konkret buncselekmenyert lehet csak valakit feljelenteni, ha pl molesztalt egy kiskoru 14 ev alatti szemelyt.
2024. jan. 11. 13:19
 12/38 anonim ***** válasza:
33%
11-es: Így van, de nekem ettől függetlenül nagyon taszító lenne, erkölcsileg nem venné be a gyomrom, szóval, offolnám, bármennyire is jó barátom volt vki addig…
2024. jan. 11. 14:17
 13/38 anonim ***** válasza:
58%

13.

Tehát egy meleg pasi barátod is offolnád ill egy lesbi lány ismerősöd netán epilepsziás barátod is aki akar veszélyes is lehet rád ha pl vezet.

Ha nem csinálja nem mindegy. Igazi jó barátod lehet és te is jó barát vagy. Érdekember és maga a tökéletesség. Fasza.

2024. jan. 11. 14:34
 14/38 anonim ***** válasza:
61%
A barátja maradnék, és szemmel tartanám. Az első adandó alkalommal amikor gyereket bánt, feljelenteném és szétkürtölném, hogy vigyázzon vele minden szülő.
2024. jan. 11. 15:09
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha beszélne arról, hogy vannak ilyen vágyai, de szégyelli, szenved tőle és gyerekeknek soha nem ártana, akkor megköszönném a bizalmát, támogatnám, biztosítanám arról, hogy hozzám bármikor fordulhat és segítenék neki szakembert keresni.
2024. jan. 11. 15:39
 16/38 anonim ***** válasza:
66%

Én az vagyok csak egy beteg embert nem tartok szemének mint te. Ha tesz ezért az már más.

Azt én is elitélem. De úgy látszik te gyenge fejben. A te nézőpontok sem helyes. Egy pasi sem úgy néz minden jó nőre hogy meg...sza csak azért mert egy nő.

2024. jan. 11. 15:50
 17/38 anonim ***** válasza:
35%
18: Ja, bocsi, attól is viszolygok, ha vki „csak” egy bizonyos korú, típusú gyereket kíván meg, nem az összeset! Dugulj már el, én először normálisan írtam véleményt, de rohadt dühítő, hogy még én vagyok számonkérve, megy a pofázás, mi helyes, mi nem, amikor egy ilyen durva dologról van szó, és kb. már a normálisan gondolkodó, egészséges ember lesz a fura.
2024. jan. 11. 16:22
 18/38 gabor49 ***** válasza:
42%
a legtobben tisztaban sincsennek a pedofil szo értelmével ja és kepzeld ugyanugy a barátom lenne
2024. jan. 12. 07:10
 19/38 anonim ***** válasza:
0%

Akkor elobb varjam meg amig molesztal egy gyereket es csak

utana jelentsem fel?

Majd a betorot is akkor kapom el miutan kirabolta a hazamat sot meg osszepakolni is segitek neki

2024. jan. 12. 07:16
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
#20 Addig nem jelentheted fel, ameddig nem csinál semmi rosszat.
2024. jan. 12. 09:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!