Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha egy tanárnő fekszik le a fiú diákjával az elfogadott, de fordított esetben meg nem az?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy 30 éves tanárnő lefekszik a 16 éves diák sráccal, akkor mindenki olyanokat ír, hogy "Jól tette" "Csak szexelt egy jót, mi ezzel a gond?" "Egészségére" "Büszke lennék rá, ha az én fiam lenne", de ha egy 30 éves férfi tanár fekszik le a diáklánnyal, akkor mindenki felháborodik és börtönbe küldenék a tanárt.

2024. jan. 10. 16:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Én megtudom érteni ezt a hozzáállást. :D
2024. jan. 10. 16:57
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Amiért ha egy pasi megdug egy évben 100 nőt akkor mekkora Casanova, ha viszont nő dug 100 pasival akkor mekkora ribi.
2024. jan. 10. 17:05
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Egyrészről nem mindenki. Ha a tanárnő fekszik le a diákjával akkor ott ugyan úgy meg van az alá fölé rendeltségi viszony ami miatt problémás (ha a kor miatt 16 évesen már nem is).

Ezenfelül azért mert a férfiak esetén "dicsőségnek számít" ha minél több nővel fekszik le és azt korábban kezdi. Míg a nők esetén még ma is él valamennyire az a maradi hozzá állás, hogy a nő csak a férjével feküdjön le, szüzesség értéke, stb.

2024. jan. 10. 17:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Börtönbe kerül igyis úgyis. Egyébként a különbség, hogy egy férfi akkor szexel, ha hódít, ha hagyják, egy nő pedig amikor akar.
2024. jan. 10. 17:33
 5/12 anonim ***** válasza:
68%

Nem akartam, de muszáj megint a lakat és kulcs esetét felvázolnom.

Az a kulcs, amelyik minden lakatot kinyit, az egy jó kulcs.

Az a lakat, amelyiket minden kulcs kinyit, az egy rossz lakat.

Tudom, hogy ez tárgyiasítás bizonyos értelemben, de akkor lefordítom máshogy.

Azért van az, hogy ha egy pasi sok nőt dugott már meg, akkor ő a "király", mert egy pasi nem akkor szexel amikor akar, hanem amikor tud. Bizonyos értelemben, plusz evolúció. Mi a mennyiségre megyünk elsősorban, ezért adjuk le az igényünket egy bizonyos idő után.

És azért van az, hogyha egy nőt sok pasi dugott meg, akkor ő a "r*banc", mert egy nő akkor szexel, amikor akar, és szintén evolúció. A nők a minőségre mennek, ezért sem adják lejjebb az igényeiket, csak ritka esetekben.

Tehát amit nehéz megszerezni, és mégis megszerzi valaki, az dicséretes.

De ha valamit/valakit könnyű megszerezni, az egyrészt maga a személynek is gáz, és amúgy annak sem egy nagy dolog, aki megszerzi.

Én megértem, hogy ez sok nőnek fáj, de értsétek meg. Azért egy nőt én (bocsánat) többre tartok annál, minthogy 20-50 vagy még több pasi megdugjon, és magáévá tegyen. A nők teste amúgy sok fájdalmat kibír, talán többet is, mint a férfiaké, de sokkal sérülékenyebb is, illetve nem véletlen az, hogy a nőket jobban óvják már egész kiskoruk óta. Egy nő teste érték (számomra legalábbis), és ha azt már sokan megszerezték, akkor az már nem értékes nekem, valahogy elveszíti a varázsát.

2024. jan. 10. 17:45
 6/12 A kérdező kommentje:
Persze, ez teljesen érthető, de nem magyarázza meg az adott helyzetet. Mind két esetben egy férfi és egy nő szexuális viszonyáról van szó. Amikor a férfi tanár fekszik le a diáklánnyal, ott is arról van szó, hogy egy férfi szerezte meg a nőt, és mégse tartják dicsőségnek, és ugyanígy a tanárnőt se szólják meg, aki hagyta, hogy a kamasz srác megdöntse. Sőt a kamasz lányt se szólják meg általában, csak a férfi tanárt szidják.
2024. jan. 10. 17:52
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

6

De megmagyarázza, csak értelmezned kellene.

2024. jan. 10. 17:58
 8/12 anonim ***** válasza:
54%

Én egyiket sem ítélem el, és persze, most jön majd, hogyha az én lányom lenne....

Akkor sem itélném el, mert tudom milyenek a tini csajok, és a tanar helyében én is élnék a lehetőséggel.

Ha nem a tanárral fogja csinálni, majd egy másik 20-as, 30-assal.

Melyik a jobb? Egy debil 20-as, 30-as, vagy egy nagyjából normális tanárbá?

Szerintem a tanár jobb

2024. jan. 10. 18:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanúgy meghurcolnak egy tanárnőt is, ha kiderül a dolog. Nem gondolom, hogy szemet hunynának felette, függetlenül attól, hogy a társadalom nem akad ki úgy, mintha tanár-diáklány relevációban történne az aktus.
2024. jan. 11. 04:18
 10/12 gabor49 ***** válasza:
sajnos egyik se elfogadott csak jobban szemethunynak felette
2024. jan. 11. 06:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!