Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok aláztak már meg titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok aláztak már meg titeket szex kozben?

Figyelt kérdés
Ha igen mi volt az?
2024. jan. 10. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
"A hugod jobban szopott"!
2024. jan. 10. 12:11
 2/9 anonim ***** válasza:
10%
Amúgy 1es ez tényleg igaz jobb volt hugod
2024. jan. 10. 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az is alázó ha arra kérnek hogy szopjak, mivel ha valaki csinálja nekem orálisan akkor tök alap hogy viszonzom. A semmire fel elvárás nálam nem játszik. Vagy ha kb sehol se tartunk még ismerettség ügyileg de már seggbe akar tenni.

Nyilván nem haltam bele ezekbe az “alázásokba” de nekem ez is red flag

2024. jan. 10. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor és úgy, ha akartam. Mocskos beszed, instrukciók adása, stb. De mivel meg volt beszélve, nem éreztem alázásnak, arra gerjedtem.
2024. jan. 10. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2024. jan. 10. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a számba köpött, én meg lenyeltem. Akkor csak furának gondoltam, de az eset után kicseszettül megalázva éreztem magam. 26n
2024. jan. 10. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nem tudtam egyébként, hogy szereti az ilyen durva dolgokat, de orális szex-nél egyszer csak elkezdett pofozgatni. Nem erősen, de ilyen kisebbeket.

Amikor pedig hátulról csináltuk, akkor mindig lefogott, vagy a kezem, vagy a derekamat szorongatta, és néha kicsúszott a száján a r*banc megnevezés is.

Nem tartott sokáig azt hozzá kell tennem, mert ezt nem veszi be az én gyomrom, és akkor nagyon megalázónak éreztem, még sírtam is miatta, csak nem előtte. Azóta fenntartásokkal kezelem a szexet. Sajnos ez okozott nekem egy ilyen paranoiát is. Azóta sem mondtam el senkinek ezt.

2024. jan. 10. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
7-es, én pont ezt imádom, ha csinálja egy pasi. De!! Fontos, hogy ezt előzze meg némi megbeszélés, mert könnyű túllőni a célon, túlmenni egy határon. Nyugodtan megmondhattad volna neki, hogy neked ez nem jön be. Mivel nem szóltál, simán azt hihette, hogy neked is tetszett.
2024. jan. 10. 19:23
 9/9 anonim válasza:
51%

Nem, de nen is hagynám. Nem kutya vagyok.

Egy kivétel: ha külföldi és azert szid mert magyar vagyok. Erre a gondoltatra begerjedek.

2024. jan. 11. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!