Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párommal már nem olyan az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal már nem olyan az együttlét mint volt,monoton,mindig ugyanazok a pozok.Van ötletetek hogyan tudnám újból "tüzesebé"tenni ?

Figyelt kérdés
2024. jan. 9. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Segédeszközök, új helyszínek, stb. Mi ilyeneket csianálunk 20 év után.
2024. jan. 9. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
26%

Jajjjj, én ettől megőrültem (én vagyok a nő), a férjem volt ilyen "sablonos". Borzalmasan lehangoló egy fantáziátlan férfi.

játékszerek

ruhadarabok

váratlan "letámadások"

a lakáson belül új helyszínek: konyhapult, étkezőasztal, ablakpárkány

kis kötözés, vagy bármi a BDSM témájából, ami foglalkoztat titeket

szokatlan helyek (akár nyilvánosak, lebukásveszélyesek, vagy elhagyatott épületek, nektek kell tudni, mi jöhet számításba)

ha nem szoktatok, akkor néhány fénykép, videó, amit közösen vissza lehet nézni

tematikus randik. pl mi a szeretőmmel csinálunk olyat, hogy adott alkalommal csak mondjuk az ő öröme van terítéken. Akkor kap egy teljes "generált" testradírozással, masszázzsal, popóizgatással, sz@pással, sok sok figyelemmel, gyengédséggel.

ha nyittok kifelé is, akkor swinger, harmadik tag vagy pár bevétele

2024. jan. 9. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Húúú, mennyi okostojás!
2024. jan. 10. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Add kölcsön valamelyik havernak egy körre.
2024. jan. 10. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi is így vagyunk, mint a kérdező (én vagyok a férj).

Bármit felhoztam újdonságként, mindenre csak elutasítás, meg hogy nekem semmi nem elég.

Ezek után tényleg én leszek a rossz, ha máshol kapom meg?

Irigylem a #2-es szeretőjét. :)

2024. jan. 11. 06:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!