Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen módszereket, kiegészítő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen módszereket, kiegészítőket ajánlotok?

Figyelt kérdés
A párom(18éves lány) nemtud/nem képes arra, hogy elmenjen. A szex megfelelő köztünk és élvezi, de akármit csinálok nem tudom még a csúcs közelébe se juttatni, sok pózt kipróbáltunk már. Ő saját magát sem tudja elvinni, még a csúcs közeléhez sem, eddig még sosem sikerült neki. Próbáltunk már segédeszközöket: vibrátort, műpéniszt ami kicsit nagyobb méretű mint amivel rendelkezem, de az inkább fájt neki, minthogy élvezte volna, bordázott óvszert, különféle sikosítókat. Sajnos semmi sem segített. Tudtok valamit javasolni amivel el tudna/ tudnám juttatni a csúcsra?

2024. jan. 9. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem biztos hogy lesz neki huvelyi orgazmusa. Ha sose tudta meg maganak sem, akkor valoszinuleg marad a csiklo
2024. jan. 9. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Ameddig magának sem tud orgazmust okozni, addig sajnos kizárt, hogy partnerrel sikerüljön....
2024. jan. 9. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Segítek!

Küldj róla képet, és egy negatív, 10 napnál nem régebbi nemibaj szűrés papírt!

Ha bejön, átmegyek, és megcsinálom.

2024. jan. 9. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:

3.as kommentelő:

Ez csúnya volt tőled. Segítő kommenteket várunk, nem pedig negatívakat.

2024. jan. 9. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
#2 ott a pont! Ha még nem fedezte fel a saját testét, reakcióit, egyedül sem tud eljutni a csúcsra akkor élő szex közben pláne nem fog menni. Ha egyedül már megy, akkor annak a "technikáját" kell átültetni a közös gyakorlatba.
2024. jan. 9. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

ismerős a szitu.

ördögi kör, minél inkább rágörcsöl az ember, annál esélytelenebb.

Először is, igyekezzen csak a jó érzetekre figyelni. Ne akarjon elélvezni, csak egyszerűen adja át magát az érzésnek, elemezze, figyelje, mi esik jól, mi az ami még jobb, mi nem annyira, mi zavaró.

Beszéljen hozzád, irányítson, segítsen be. Nyilván itt most az aktus felejtős, először nyelv+ujjak kombóval érdemes kísérletezni.

és te se gyorsíts be, hanem ha kell, fél órán át simogasd, különböző típusú érintésekkel, akár bugyin keresztül, aztán csak a punci körül, éppencsak hozzáérve, változtatva az érintés fajtáját, erejét. Cicikkel játszani, enyhén, vagy erősen szívva, tapasztaljátok ki, meg főleg ő maga, mit szeret. popóluk körül is lehet és érdemes cirógatni.

Maszturbáljon sokat, különböző módon. Intimtornázzon, viccen kívül, rengeteget lehet tanulni a saját testünkről általa.

Cirógasd az egész testét különböző anyagokkal, selyemmel, tollal, ecsettel, vagy valami érdesebb, hegyesebb tárggyal, mindegy miket haszbnálsz, csak az érzékelést kell felturbózni. Esetleg szemét bekötni, vagy befogni a fülét, hogy a többi érzékszerv élesedjen ki.

Magyarán, nem a puncira, és főleg nem az orgazmusra koncentrálni, hanem felpiszkálni az egész testét.

esetleg, meg lehet próbálni, izgi-e neki/nektek egy kis durvulás, leszorítás, bármi, ami az AGYra, az elmére hat.

2024. jan. 9. 22:34
 7/8 A kérdező kommentje:

6. kommentelő:

Köszönöm szépen a válaszát, ki fogjuk próbálni amit javasolt.

2024. jan. 9. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:

#6. Ez zseniális! Én a tantrikus szexet akartam javasolni, de szinte ugyan ezt írtad. Az érzékszerveink átirányítása sokat segít, nekem is bejött már. A szem bekötése nagyon kiélezi az összes érzékszervet, meg hosszú testi játékok…

Kérdező! Fogad meg! Ha ez egy két hét alat nem segít, akkor még ott a sexológus. Ő is sokat tud tenni ha ezek nem jönnek be.

Én az egyik barátnőmet, bekötöt szemmel, 3 órán át izgattam folyamatosan, a fent leírtak szerint. A bugyi lekerült mert tocsogott, de nagyon sokszor ment el, úgy hogy alig értem a puncihoz, volt hogy csak finoman ráfújtam és elment.

2024. jan. 27. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!