Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők. Milyen volt a reakciótok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Milyen volt a reakciótok, amikor elsőnek megláttátok a párotok/randi partneretek 12 centis rombolóját?

Figyelt kérdés
Vagy valami hasonló méretű fütyköst.
2024. jan. 9. 22:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a soha nem volt 18 centi alatti mérettel dolgot úgy kell érteni hogy soha egy pasija sem mondott neki igazat a farokméretéről.
2024. jan. 10. 05:07
 12/25 Hans Pötterman ***** válasza:
95%

Pontosan ahogy mondod! Hozzáállás, egymásra figyelem/hangolódás kérdése az egész.

Nekem se igazán nagyobb. Párom exének hiába volt emberesebb, soha nem volt képes orgazmust okozni neki, 3 év alatt,nekem meg már első alkalommal sikerült, és pénisszel hüvelyi úton .

2024. jan. 10. 06:42
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Hát persze, csak ránézett, és minden testrészében orgazmusa volt.

Érdekes, hogy ezeket a sztorikat nőktől nem hallani, csak pindurka pasasoo bizonygatják, hogy de bizony úgy van.

2024. jan. 10. 07:45
 14/25 anonim ***** válasza:
95%

13 Mit nem hallani nőktől? Hogy nem elég egy nagy húsdarab a férfi ágyékán, hanem ezer más tényezőn múlik, hogy jó-e a szex?

Ezt pofázzuk szerintem évtizedek óta.

2024. jan. 10. 07:48
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Nő vagyok, és soha nem hallottam más nőket 1) faszokról beszélni általában, 2) összehasonlítani két pasit, és az egekig dicsérni a nudliméretűt.

Itt minden 5 centis pöcs hüvelyi orgazmusok hadát okozza.

2024. jan. 10. 07:54
 16/25 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Való igaz,sok férfi egy óriási tulok nulla anatómiai ismerettel, nulla érzékkel, Pedig nem is olyan nagy dolgokon múlik.... A női test szavak nélkül is millió jelet ad arra ha valamit jól vagy rosszul csinálsz,csak picit figyelni kellene rájuk, nem pedig önző módon mint a baknyúl pár perc alatt összemaszatolni és lefordulni róla, utána meg hisztériázni ha neadjisten szóvá merik tenni(tök jogosan).

Relatíve sok nőt ismerek, elég sokkal igen bizalmas viszonyban is vagyok, ahogy hallom tőlük a férfiak botrányos hozzáállásával van a baj 8/10 esetben ha szar a szex. Persze nyilván könnyebb ráfogni arra az egyetlen egy adottságra,amin nem lehet változtatni... pedig millió más összetevője is van egy jó aktusnak.

2024. jan. 10. 09:20
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem is van exem, aki elhitte, hogy 18 cm a farkam, és sokszor mondta is, hogy óvatosan, meg hogy milyen nagy (tényleg szűk volt nagyon, oda kellett figyeljek). Ő is lehet megvan győződve, hogy akkora a 18 cm (15 az enyém valójában, rendesen mérve). Kellett akkor még az önbizalmamnak, utána meg már nem ismerhettem be, hogy kamuztam.
2024. jan. 10. 12:13
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 20/5 a farkam, és nem tudom elképzelni, hogykisebbel mit lehet kezdeni. 12 centinél az ujjazás is keményebb.
2024. jan. 10. 14:09
 19/25 Hans Pötterman ***** válasza:
87%
Nem a segged likától kéne mérni
2024. jan. 10. 14:51
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Hogy őszinte legyek, soha nem tudtam, hogy a pasiknak, akikkel lefeküdtem, hány centi... Azok a nők, akik itt mondják, hogy elküldték a 12 cm-rel rendelkezőt, az honnan tudta, hogy ez 12? :D Oké, nyilván látta, hogy kisebb, de ezt sem értem őszintén szólva. Nyilván mindig észrevettem, hogy ez mekkora (nem cm-re gondolok, ez olyan lehet, ahogy a férfiak meglátják a puncit és nyugtázzák hogy nagyobb vagy kisebb kisajkai vannak a nőnek), így ránézésre is, meg amikor bekapom, hogy mennyire tudom, de punciban még sosem éreztem, hogy akinek kisebb lenne, azzal rosszabb lenne vagy ne töltene ki teljesen. A hüvely akkorára tágul, amekkora a farok.

Illetve kétszer hozott össze a sors nagy mérettel, az egyikük büszke volt rá és ezért híresztelte, hogy 21 cm, a másik nem mondta mekkora, de az brutál nagy volt, annyira nem is tetszett. :D Szóval róluk tudom kb, hogy mekkora volt, ennyi.

2024. jan. 10. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!