Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy ne féljen az elsõ ilyentõ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne féljen az elsõ ilyentõl (BDSM)?

Figyelt kérdés
A párom nagyon izgul az elsõ BDSM élményétõl. Tapasztalatom van,sok ötlettel,de a párom vanillia szexhez szokott.Izgul.Hogy nyugtassam meg,esetleg bevezetési tippek?Sosem voltam senkinek az ilyen elsõ élménye,szóval egy pár tipp is jó lenne!

2024. jan. 9. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, nem a hardcore verzióval fogod indítani.

Fokozatosan. Őszintén.

Előre megbeszélve mindent, ha úgy komfortos neki, akkor apró részletekbe menően. Megnézni, megfogni, megismerkedni minden tárggyal, amit használni fogtok/szándékoztok, akár ki is próbálni. Kitalálni, mi esne jól, mi az ami foglalkoztatja a fantáziáját neki is, mi az ami a "talán", és mi az ami "most biztosan nem". Megbeszélni, mi a menekülő szó.

2024. jan. 9. 22:01
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
A te kedvedert megy bele a kicsike? Szar ugy lesz.
2024. jan. 9. 22:07
 3/11 A kérdező kommentje:

1-es Nagyon köszönöm!

2-es Ez az ötlet közös volt,mert egyszer ki akarja próbálni.

2024. jan. 9. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Vannak ilyen jellegű vágyai amúgy? Ezt érzi az ember, hogy vágyik-e durvulásra, nem olyan dolog, hogy csak úgy kipróbálom, mert miért ne. Amugy nem kell ilyen hivatalosan csinálni, könnyen kideríthetitek, bejönne-e neki. Sima szex közben olykor fogd le a karját, szorítsd le, persze ne durván, doggyban markolj bele a hajába, szintén ne durván. Ennyiből is érezni fogja, bejön-e neki, s akarja-e fokozni. Ha tetszik neki, akkor ráértek beszélni arról, hogyan lépjetek tovább.

N40

2024. jan. 9. 22:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Fokozatosan, ne egyből fejest a vízbe, mintha szűz lánnyal lennél első szex alkalmával.
2024. jan. 9. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

alapos átbeszélés, keretek

menekülőszó

folyamatos kommunikáció

utójáték és utógondozás

nem tudom, melyikőtök milyen szerepben akar lenni, ha írsz, beszélek veled erről szívesen.

45/F dom

2024. jan. 9. 23:35
 7/11 anonim ***** válasza:
44%

Ha vannak ilyen vágyai, pontosan tudja, mit akar. Nem kell rászoktatni, meg ránevelni.

Ha meg nincsenek, akkor meg mit akarsz?

2024. jan. 10. 01:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Vagyok. 7-es, ez nem ilyen egyszerű. Belőlem is csak pár éve, a 40-es éveim elején "tört elő" , vagy inkább, mostanra mertem magamnak is megfogalmazni, hogy igenis vonz, érdekel, örömöt okoz olyan is, ami a vaníliás szexbe "nem fér el".

Szóval egy kezdőnek is bejöhet, attól függetlenül, hogy esetleg eddig nem foglalkozott vele. Ha a gondolat nem taszítja, hanem elkezd motoszkálni a fejében a párja felvetèse után, az már jó irány.

2024. jan. 10. 09:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezdésnek egy szembekötés és kezek fej felett lazán megkötözése lehetne. Én így próbáltam ki elsőnek, és nagyon megtetszett:)
2024. jan. 10. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2024. jan. 22. 08:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!