Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ennyi perverz manapság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi perverz manapság?

Figyelt kérdés
Főleg a neten vettem észre hogy akármilyen netes ismerkedős oldalra megyek,egy idő után mindig a dugás lesz a téma,de olyan alpári módon hogy az hihetetlen. Minap egy netes oldalon elbeszélgettem egy sráccal,tényleg normálisnak tűnt,először fura is volt hogy mindig csak rólam kérdezett,milyen ruháim vannak hogyan öltözök stb. Utánna meg kitért teljesen arra mi lenne ha én kielégíteném? Ott teljesen elakadtam. Hogy lehet ilyet írni,alig ismer tényleg azt hiszik hogy minden nő egy olcsó prosti? Ezt jól benézték mert rohadtul nem. Szörnyű... Van még olyan egyaltalán aki megbízható,ír rendesen napokig,de nem tér ki a perverzségre? Mert én már nem tudom mit higgyek.
2024. jan. 9. 17:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
86%
Hát sajnálom. Szerintem próbálj meg ne csak interneten ismerkedni, az talán valamennyire oldani fogja a dolgot. (3as vagyok)
2024. jan. 9. 18:05
 12/33 A kérdező kommentje:
Ne röhögtess már,szerinted nem ismerem a tiltást? Rohadtul ismerem,az elején nem írt ilyen jeleket,mostanába kezdte,hiába tiltom le attol meg úgyanúgy kifogok ilyet,nem tudom hanyadgyára is.
2024. jan. 9. 18:06
 13/33 A kérdező kommentje:
Nem csak az anonim oldalon volt ilyen te nyomorult,ugyan úgy mindegyik oldalon megtalálható. Faj az igazság mert ezek szerint te is abba a kategóriaba tartozol,de ha ilyen nagy a pofád akkor privátba is írj ne csak itt legyen
2024. jan. 9. 18:08
 14/33 anonim ***** válasza:
70%
Ismered az alaptételt a net tele van hülyékkel, ez van, majd hozzászoksz és megtanulod csuklóból elkerülni őket.
2024. jan. 9. 18:10
 15/33 anonim ***** válasza:
32%

Miért baj ha valaki a netet szex keresőnek használja? Egy csomó fantáziát net nélkül kb képtelenség lenne leszervezni, szerintem ez egy jó dolog.

"Az a gond hogy egy anonim oldalon nem lehet tudni ki az"

Miért anonim oldalon ismerkedsz? Olyanokon kell ahol rendes profilok vannak. De még anonim oldalon is sokszor belefutottam normálisakba. Az már sokkal nagyobb gáz amikor a pasas nyíltan vállalja hogy pedo és nem dobják ki az adminok.

2024. jan. 9. 18:11
 16/33 anonim ***** válasza:
57%

Itt vagyok én pl akinek sokkal fontosabb dolgok járnak az eszében ismerkedéskor mint a szex.

De ha azt hoszed, hogy csak férfiban van így, tévedsz.

A minap én is beszélgettem egy nővel. Tanult, közférában dolgozó, jó egzisztenciával megáldva.

Aztán a megismerkedésünk után egy héttel már azt kérdezte tőlem, hogy hogyan ba...ám meg. Ki is emelve, hogy nem szeretkezés. Ba...ás.

Na most akkor?

Én lassan belefáradtam az ismerkedésbe. Tökéletesen jó nekem egyedül...

39F

2024. jan. 9. 18:18
 17/33 anonim ***** válasza:
68%

Azt mondjuk nem értem, hogy miért kell megmagyarázni, hogy a kérdező hibája, hogy sok a gyökér az internetes fórumokon.

Persze lehet mondani dolgokat, hogy ne így csinálja, meg tiltsa, meg ne anonim legyen, meg lehet mondani, hogy az internet ilyen, meg nem tudom, de talán mégiscsak az lenne a normális, hogy az emberek nem gyökerek, nem?

2024. jan. 9. 18:20
 18/33 A kérdező kommentje:
17 egyetértek.
2024. jan. 9. 18:22
 19/33 A kérdező kommentje:
16 énis így gondolom,és ez már nem is lesz jobb,főleg később elvált embereknél még rosszabb,nem hiába válnak el.
2024. jan. 9. 18:23
 20/33 anonim ***** válasza:
82%

" de talán mégiscsak az lenne a normális, hogy az emberek nem gyökerek, nem?"

De ki határozza meg ki a normális és ki nem? Milyen jogon? Mi egyáltalán a normalitás definíciója? Az meg hogy ki a gyökér abszolút nézőpont kérdése, lehet nekik meg te vagy a gyökér.

Én fel nem járnék olyan oldalra ahol csak normálisak vannak, uncsi.

2024. jan. 9. 18:29
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!