Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan ujjazzam a pasim popsiját?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ujjazzam a pasim popsiját?

Figyelt kérdés
Akinek csinálta már a barátnője elmondaná hogy hogyan élvezi a legjobban? Ez lesz az első alkalom mindkettőnknek. Sokat olvastam már róla de érdekelnének személyes vélemények, tapasztalatok.
2024. jan. 8. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Pfujj
2024. jan. 8. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Általában hanyatt fektetem, simogatom, szépen szétnyitom a combjait, a két térde alá párnát hogy kényelmes legyen. Jó sok előjáték, a farkát, a gátat, a popóját simogatom, aztán a számmal, nyelvemmel is végigmegyek mindenen sorban.

A lukban előbb mindig a nyelvem jár, utána ha jó nyálas, akkor óvatosan egy ujjperc. Épp csak a gyűrűn belülre. Aztán ki, be, óvatosan, finoman, tapogatózósan. Mondjuk ő így szereti, nem mélyre, nem durván, nem tágítva, csak 1-2 ujjperccel. Általában menet közben párszor kis síkosítót is teszek az ujjamra.

Teljesen el tudja magát engedni közben. Ha már előtte volt 1-2 aktus, és fáradt, akkor álomba szoktam így simogatni. De van hogy mindketten nagyon kívánósak vagyunk, akkor rendesen "megdugom" az ujjammal, és van hogy annyira felizgatja, hogy egyszer csak helyet és szerepet cserélünk, és egy gyors, heves menet lesz belőle. :)

2024. jan. 8. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2.es azt a mindenit :) Ki vagy te? :P
2024. jan. 9. 01:00
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Egy másik pasi vélhetőleg :)
2024. jan. 9. 05:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok.

Nő, negyvenes éveim elején, egy bántalmazó házasságból menekülve, újra magamra tálalva.

Ennyit számít egy szerető partner, akinek az ember örömöt akar okozni, oda-vissza. 😉

2024. jan. 9. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:
5. Bár minden, nő és férfi így állna hozzá.
2024. jan. 9. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű a kérdés. Bedugod az ujjadat a s.eggébe, majd kihúzod és leszopogatod róla az anyagot. Nagyon fog neki tetszeni.
2024. jan. 9. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!