Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg a barátnőm ? Jó ötlet lehet ?

Figyelt kérdés

Hármasozni szeretnék mert még sose voltam egyszerre 2 nővel. Párom nem tartja magát biszexnek de van benne hajlam kiprobálná és izgatja is a dolog. Már sokszor beszéltünk róla de egy konkrét igenig nem jutottunk el soha.

Arra gondoltam meglepetésnek viszek haza egy lányt. Jó ötlet ? Volt már akinek ez bevált ?

2024. jan. 8. 15:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ilyen komoly dolognál nem jó a meglepi.

Maximum olyan szinten, hogy "figyu holnapra ledumáltam egy csajjal hogy hármasozzunk. Gáz lenne visszamondani:)". Random beállítani egy csajjal azért túlzás

2024. jan. 8. 15:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyértelmű válasz ( igen) kell előbb, sőt a részleteket is meg kell beszélni...
2024. jan. 8. 15:22
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom mit szólnék, ha a csajom csak úgy beállítana egy fickóval, hogy hozta hármasozni. Ja, de: menne mind a kettő a p.csába azonnal.
2024. jan. 8. 15:29
 4/11 A kérdező kommentje:

1.2. Igazatok van de ahogy ismerem a párom 70-80% esély van rá ,hogy bejönne neki a dolog. De azért hezitálok mert marha ciki lenne ha éppen olyanja van és megharagszik érte .

3. Gondolom nálatok szóba se került a téma . Nálunk mint írtam többször is és hajlott rá pontosabban izgatta de konkrét elhatározás elöl mindig valahogy kitért én meg nem erőltetem .

2024. jan. 8. 15:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem került szóba. Ilyet akkor is meg kell beszélni, így nem lehet. Ha ilyen sok esélyt látsz, akkor üsd amíg igent nem mond, mert a meglepetésre szinte mindenki nemet mondana. 3-as
2024. jan. 8. 15:42
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
A nőt mindig a nő választja ki. Ha te viszed 100% hogy nem fog neki tetszeni.
2024. jan. 8. 15:45
 7/11 anonim ***** válasza:

semmiképpen ne meglepetésnek állíts be a nővel. Még ha egy pasit hoznál harmadiknak, könnyebb lenne a dolog, de úgy sem szabad ilyet csinálni.

a "valószínűleg belemenne" marhára nem elég ilyen horderejű eseményhez.

Le kell ülni. Babám, figyelj, bevállaljuk a hármast vagy sem? Mert lenne javaslatom beszállóra, gyere, nézd meg (ha ismeri, akkor XY-ra gondoltam). Mit mondasz? tetszene? Akarod?

A pasi, azaz a Te felelősséged, hogy SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ne érezze magát a csajod háttérbe szorítva, azaz, egyenlő arányban foglalkozz velük, vagy a saját nőddel kicsit jobban. Kérdés, hogy a lányok egymással akarnak-e bármit is csinálni.

stb stb

rengeteg dolgot kell megbeszélni előre, a lehető legnagyobb hülyeség beállítani vele váratlanul.

2024. jan. 8. 22:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Vidd haza lazán ha nincs benne vagy felkapja a vizet ott lesz a másik r*bi oszt megdugod azt.🤣 Amúgyis megakarod szal ja mindegy neked a nőd meg majd megbocsát ha meg nem akkor el leszel ezzel a r*bivel ha a másik r*bi lepattan tőled xd amúgy meg lehet ez az új r*bi sokkal jobb mint ami most van neked
2024. jan. 9. 04:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Kár agyalni.

Nőt lehetetlen kb találni harmadiknak.

Pasit ezerszer könnyebb.

2024. jan. 9. 12:53
 10/11 A kérdező kommentje:
9-es miért lenne lehetetlen? Szerintem egyáltalán nem az.
2024. jan. 10. 16:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!