Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segítene nekem valaki abban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítene nekem valaki abban hogy hol lehet elérhetőséget szerezni bdsm filmek szerepléséhez?

Figyelt kérdés
Régóta izgat a ballbusting és hallottam már sok helyről hogy voltak ilyen forgatásokon de nem tudom hogy tudnék én is rálelni valami hasonló stúdióra.

2024. jan. 7. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
bete.g bar.om!
2024. jan. 7. 20:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb filmen jelölve van a studió amelyik készítette, vagy az oldal ahol forgalmazzák. Rákeresel, ott a kapcsolatfelvétel, felhívod vagy írsz e-mail, és elmondod mi nyomja a pici lelked.
2024. jan. 7. 20:03
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem segítek, pedig én is voltam már részese bdsm-nek, és nem amatőr szinten, de nem olyan, mint amit te elképzelsz. Ott szart is kell ám enned.... jó ez nem igaz. :DD
2024. jan. 7. 20:07
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudok neked segíteni kérdező, és légyszíves ne írj nekem ilyen privátokat, mert kellemetlenül érzem magam ilyenkor...
2024. jan. 7. 20:17
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
3: Mesélsz a tapasztalataidról? Privátban is jöhet. #2
2024. jan. 7. 20:21
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mondenkinek veletek is csak többen vagyok.

2-es válaszoló köszönöm ez jó ötlet, csak az a baj hogy ezek nem nyilvánosak. Legalább is még honlap feltűntetéssel sem tudtam rájuk találni.

2024. jan. 7. 20:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem akar beszélni a 3-as válaszoló aki elvileg már járt ilyen helyen, ugyanis kellemetlenül érzi magát. Óvjuk meg magunktól.
2024. jan. 7. 20:22
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
Veled nem akar beszélgetni. Ha nem találsz elérhetőséget az a te szoc problémád. Akár csak a kulcsszavakban megjelölt kategória is amit sajnos csak a kettes válaszom elküldése után vettem észre… Ha előbb észreveszem nem fektettem volna időt és energiát a válaszadásra. Amúgy rohatdt sok filmen fel van tüntetve legalább egy e-mail cím. Vagy egy gyártási szám ami alapján beazonosítható a forgalmazó. Onnan már meg kellene tudnid találni a lehetőséghez vezető utat. De adok egy konkrétumot is. kink.com ez egy elég nagy gyártó és forgalmazó. Ha ide nem találsz kontaktot, akkor te vagy az elveszett… Ha ennyi sem megy, akkor a többivel sem fogsz boldogulni. #2
2024. jan. 7. 20:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nőként akarsz szerepelni akkor könnyű dolgod van, fél perc guglizással találsz hirdetéseket, de ahogy fent is írták a készítő stúdió címe ott van a filmeken (vagy az un. introban), guglival találsz hozzájuk elérhetőséget is.
2024. jan. 7. 22:56
 10/12 anonim ***** válasza:
25%
tökönrúgás....Szerinted utolso akkor csaj lehet ? :D
2024. jan. 8. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!