Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez már aszexualitás? Többi lent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már aszexualitás? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tavaly elutaztam egy fiúhoz Hollandiába 2 hétre. Nekem ő egy főnyeremény, külsőleg-belsőleg nagyon tetszik a kis furcsaságaival együtt. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, és szokta mondani, hogy ő is kedvel engem úgy ahogy vagyok. Szóval megvolt a fizikai vonzalom és egymás személyiségét is nagyon kedveltük.

Mégis mikor ott voltam, nem volt szex. Nem zavarna, ha arról lenne szó, hogy még nem akarta,mert korai, hisz én sem szoktam elsietni a dolgokat. De mindig felizgatott, mert úgy érintett meg, úgy bújt hozzám. És tényleg igazi nőnek éreztem magam mellette, mert kívánt. Szóval odalent rendben voltak a dolgok, mert rendszeresen volt mervedése, kényeztettem is párszor, élvezte. De konkrétan a szexet egyszerűen nem kívánta.

Utolsó előtti napon megpróbáltuk, mert tudta, hogy akarom. Viszont 2 perc múlva inkább leszálltam róla, mert láttam hogy nem akarja.

Szóval többek között emiatt nem jöttem vele össze. Mert nagyon tudnám szeretni, gyanítom, hogy ő is engem. És bár egyedül jól meg vagyok szex nélkül,tudom, hogy ha ennyire oda vagyok érte, és ott lenne mindig mellettem, egyszerűen nem bírnám, hogy úgymond nem kaphatom meg. 2 hetet alig bírtam így.

Szóval kíván ő is engem,de nem akar semmit csinálni. Ez aszexualitás?

Volt valakinek hasonló problémája? Megoldható vagy kezelhető -e?

Szóval

2024. jan. 7. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tőle kéne megkérdezned. Az aszexualitás nem kezelhető, de nem valószínű hogy aszex lenne, ha "kényeztetted is párszor". Az, hogy konkrétan a behatolást nem élvezte veled, még nem jelent aszexualitást, de nagyon mást sem. Lehet hogy csak feszült volt, szűz volt még, vagy valami teljesen más problémája volt, ezt mi innen nem tudhatjuk
2024. jan. 7. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocs, de ezért mentél Hollandiáig? 😂

Funkcionális aszexualitásnak hívják, képes az erekcióra, bizonyos szituációkban még élvezni is a testiséget, de konkrétan a behatolásos szexet pszichés blokkok akadályozzák. Nőknél gyakoribb jelenség, de férfiaknál is előfordul. Te ezzel nem tudsz mit kezdeni (ha csak nem vagy képzett pszichológus), szakember tudna rajta segíteni.

2024. jan. 7. 22:58
 3/4 A kérdező kommentje:

1. kommentelő: konkrétan ő elmondta az elején hogy nem biztos benne,de valószínűleg asszex. Nem volt szűz,voltak 2 barátnője, köztük is volt kontaktus, de nem akarta és nem élvezte.

2.: konkrétan nem szex miatt mentem el, hanem személyesen is meg akartam ismerni. Eredetileg úgy gondoltam, hogy első 2hét alatt jobb is ha nem történik meg. De hát 0-24-ben össze voltam zárva valakivel,akihez nagyon vonzódtam, és állítása szerint (meg hát tudod voltak jelei), hogy ő is vonzódott hozzám, mégsem akarta.

Olyan, mintha farkas éhes lennél, eléd raknák a kedvenc ételedet, kívánod,de mégsem akarod megenni. Furcsa,nekem nehéz megérteni.

2024. jan. 8. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Simán lehet, hogy simán jobban szereti, ha kényeztetetd, mint a hagyományos szexet. Nem bonyolult. Baj?
szept. 28. 12:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!