Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az normális, hogy férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy férfiként felfigyelek a helyes férfiakra?

Figyelt kérdés
Heteró vagyok egyébként, és párkapcsolatot is csak nővel tudnék elképzelni, de ha meglátok egy feltűnően szép arcú, modellkülsejű hapsit, nehezen tudom róla levenni a szemem. Más is van ezzel így?
2024. jan. 6. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Ami neked feltunoen szep, masnak csak atlagos vagy alatti.
2024. jan. 6. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Hát, én nem vagyok annyira biztos abban a heteróságban.
2024. jan. 6. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Te bi vagy.
2024. jan. 6. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
jaja, biszex vagy, az un. heteroromantikus típus, aki érzelmi kapcsolatot csak az ellenkező neműekkel, de "ezt-azt" el tudna képzelni a saját nemével is
2024. jan. 6. 22:30
 5/7 A kérdező kommentje:

4-es válaszoló, igazából "ezt-azt" sem tudnék velük elképzelni, nincsenek irántuk szexuális vágyaim, nem keringenek olyan gondolatok a fejemben, hogy de leszopnám a Józsit, meg ilyenek :D

Egyszerűen csak tekintetvonzóak számomra néhányan, főleg, ha még jól is vannak öltözve, ennyi a dolog. Lehet csak szimpla esztétikai dologról van itt szó, hogy ami jól néz ki, arra jól esik ránézni, mint mondjuk egy régi, nagy, szép amerikai autóra, vagy bármire, ami már önmagában feltünő valamilyen módon.

2024. jan. 6. 22:51
 6/7 Tilinkó ***** válasza:
És meztelenül is megnéznéd a tekintetvonzó pasikat?
2024. jan. 7. 07:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Ami szép az szép. Ennyi.
2024. jan. 8. 04:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!