Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok akiket nem nyal ki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akiket nem nyal ki a párjuk mert nem szereti csinálni,hogy viselitek?

Figyelt kérdés
23/N
2024. jan. 6. 20:08
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Beszéltem már erről vele nem sokat értem el :)
2024. jan. 6. 20:26
 12/24 anonim ***** válasza:
Az elég nagy baj. Párod hány éves? 10es vagyok.
2024. jan. 6. 20:29
 13/24 A kérdező kommentje:
28 éves a párom
2024. jan. 6. 20:29
 14/24 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon egy alap dolgot ne szeressen csinálni nem értem. Neki nem fontos, hogy neked jó legyen? Elgondolkodnék a helyedben. Nem férjed, nincs gyerek? Ha minden más okes akkor sem jó így. Ha igazán szereti 2ember egymást akkor mindent megtesz a másik boldogságáért. 22ev házasság után nálunk legalább is így van.
2024. jan. 6. 20:33
 15/24 A kérdező kommentje:

Nagyon irigylem az ilyen kapcsolatokat,sok szép boldog éveket még nektek!:)

Nem szereti, próbáltam beszélni vele erről nem lettem előrébb ráerőltetni pedig nem szeretném semmiképp

2024. jan. 6. 20:35
 16/24 anonim ***** válasza:

Köszönöm.

Erőltetni nem is lehet. Sajnálom, hogy ebben élsz én nem tudnék.

2024. jan. 6. 20:37
 17/24 A kérdező kommentje:
Hát nem a legjobb sajnos..
2024. jan. 6. 20:39
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szeret, azon lenne, hogy jó legyen neked is. Az a baj, nem fog változni, ne is reménykedj benne.
2024. jan. 6. 21:10
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Tudom nem nekem szól a kérdés, de remélem válaszolhatok rá.

Engem rendszeren kielégít a párom orállal. Én is őt. Nálunk ez alap, mivel én csak így tudok orgazmust átélni. Ezzel szemben elég sokáig kell csinálnia, hogy elmenjek. Viszont imádja. Odavan érte, mikor örömet okoz nekem. Azt mondja ez indítja be a legjobban. És talán ez a lényeg. Szerintem ha igazán vonzódna hozzád, megtenné. Így viszont max kedvel, meg szeret meghúzni, de ennyi.

Teljesen alap, hogy örömet szeretnénk okozni a másiknak. Már ahol normálisan működnek az érzelmek.

2024. jan. 6. 21:14
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Mivel imádom ha nyalnak meg attól tudom igazán nagyot élvezni így hosszú távon nem lenne a párom valószínűleg...
2024. jan. 6. 21:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!