Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kedvenc Wattpados vagy más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedvenc Wattpados vagy más ilyen helyen fellelhető erotikus történeteitek?

Figyelt kérdés

2024. jan. 6. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Belinkelem az egyik történetemet. Ha rámész a profilomra, akkor az olvasólistámban megtalálod az összes kedvenc történetemet. :)

[link]

A legtöbb fanfiction, és meleg párkapcsolatot ír le.

2024. jan. 6. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Régebben kb 15 éve történt akkor még aktívan zenéltem egy amolyan rock- gurunge bandában. Úgy a felállás stabil volt éveken át csak az énekesi poszton volt cserélődés.egyszer jött egy 19-20 év körüli csinos fekete hajú lány próbálni énekelni.Meglehetősen sokat ittunk nemritkán 10-15 sör is lecsúszott egy egy próbán.Emlékszem tél volt újdonsült énekes hölgyünk próbálta a lépést tartani velünk sörben ami mellé le le csúszott egy kis tömény is .Igen rossz fűtés volt egy olajkályha adta a meleget amit úgy töltöttünk olajjal hogy közvetlen a tűtérbe locsoltuk 🙂 sakál részegen persze ami azt eredményezte iszonyat meleg volt bent .Hölgyünk egyszer csak fogta magát és leült a földre , tesóm mellé huppant így folyt tovább az italozás amikor is kisvártatva a csajszi elfeküdt fejét tesóm ölébe hajtva .Majd lassan előbányászta öcsém farkát és szopni kezdte.Nekem több sem kellett szép óvatosan felhajtottam a pólóját és elkezdtem a hasát simogatni. Hol lejjebb hol feljebb kalandoztam a hasán majd fel a mellére nyalogattam harapdáltam azt.Ő eközben bőszen szopott tovább szerencsére öcsém bírta nem sült el .Ezután kigomboltam a nadrágját és még lejjebb mentem a nyelvemmel .Húztam a bugyit le amit követtem a nyelvemmel , le egészen a puncijáig .Ekkor gyorsan ledobta a nadrágját és térdelve oda pucsított nekem .Persze még nem volt elég nedves ezért hátulról is nyalni kezdtem fel egészen a fenekéig ahová bőven juttattam nyálat .Szólt tesóm hogy ő biza nem bírja tovább ezért kicsit kiszáll nem akar még elmenni. A lány a hátára fordult én meg az addigra tocsogó punciba tettem a farkam amit előtte kívülről jól megdögöltem a farkammal.Adtam neki az ívet rendesen mert a sok piától egészen érzéketlen lettem nem volt félő hogy pillanatok alatt elsülök.Adtam neki előröl hátulról a kis hölgy visított mint akit nyúznak ez oly szempontból volt érdekes hogy az oldalankénti 600W énekrendszer nagytotálba küldte kifelé a hangokat.pár perc után olyan lüktetést szorítást éreztem a farkamon mint azóta sem ,a lány elélvezett.Picit szusszantunk közben verte a farkam azt hitte ennyi , de jött tesóm és a fenekébe kéreckedett.Amit úgy csináltunk öcsém végig feküt a padlón a hölgy seggel bele a farkába. na nekem több sem kellett én be a puncijába. Úgy vonaglott kettőnk közt mint akit a 220 ráz de kegyetlenül.Markolásztam a mellét ,igen szép feszes cickók voltak.egyre jobban tűzbe jött de én nem bírtam tovább teleélveztem a lyukát.Ezt még nem is vette zokon de rá pár másodpercre öcsém a fenekévelé tette ugyan így .Látszott rajta ő még igényelné de hülye fejjel rátöltöttünk még egy felest ami lecsapta a biztosítékot mindkettőnknél.Kicsit megszunnyadtunk a földön.Arra tértem magamhoz hogy valami iszonyatosan szorítja a karom .A leányzó volt mint kiderült igen igen perverz volt a lelkem .Miután kidőltünk beinvitálta a kutyát az udvarról és vele folytatta a kefélést tovább . Sikerült neki elélvezni újfent azért szorította meg a kezem .Na mondanom se kell ezt a szitut meglátva amire ébredtem farkam újra állni kezdett .Megkértem szopjon már úgy közben oda pucsít a kutyának mert nézni szeretném közben .Szégyen nem szégyen kb 30 s töltöttem a szájában mielőtt telelőttem.Ekkor öcsém vette át a helyem és kb itt dőltem ki végleg arra az estére .mérhetetlen élménnyel és egy iszonyatos másnappal lettem gazdagabb
2024. jan. 6. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Silk Sheets, kedvenc wattpados történetem
2024. jan. 6. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
2024. jan. 13. 11:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!