Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért gáz a házi flashlight,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz a házi flashlight, ha a nőknél a fogkefe, hajkefe nyele stb nem az?

Figyelt kérdés
2024. jan. 6. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, de párezer forint egy olcsóbb műpunci, akkor már miért nem az? 😂
2024. jan. 6. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Mert férfi vagy. Itt is megjelenik a kettős mérce.
2024. jan. 6. 13:15
 3/6 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? 4 fal között azt csinálsz amit akarsz
2024. jan. 6. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Attól függ kit kérdezel. Sűrűbben a fogkefe sokkal gázabb. N
2024. jan. 6. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindkét oldalon gáz az otthoni barkácsolás és ötletelés. Vagyis nőknél gázabb mert nem higiénikus feldugni egy borotvanyelet sem (bár én is csináltam mert érdekes volt a formája 😅).

Szerintem sokkal nagyobb élményt, élvezetet ad egy pár ezres szexuális segédeszköz. Ha tini vagy, akkor nem gáz, de felnőtt ember szerintem ne ilyenekkel játszadozzon.

2024. jan. 6. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az emberek többsége szerint nem maga a "játékszer" a gáz, hanem a tény, hogy valaki "játékszerre" szorul, mert nincs partnere. Legyen az férfi vagy nő. A "játékszer" az mindegy, mert mindenkinek a fantáziájára van bízva, ergo végtelen lehetőség áll a rendelkezésünkre, de ez azt is jelenti egyúttal, hogy nincs partnere az adott embernek, attól függetlenül, hogy sokan kapcsolatban is maszturbálnak, mert az embereknek akkor is ez lesz az első asszociációjuk, hogy nincs senkije, és ezért használ segédeszközöket.
2024. jan. 6. 16:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!