Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lóg annyira a herezacskom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lóg annyira a herezacskom?

Figyelt kérdés
Nyar ota edzek sulyzokkal es azt vettem eszre hogy egyre jobban nyúlik a herezacskom. Miért? Kell erte aggódnom?

2024. jan. 5. 15:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

10

Igen, biztos fázik bent a 28-30 fokos fűtött szobában. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

2024. jan. 6. 11:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Az nagyon meleg neki :o
2024. jan. 6. 11:06
 13/20 anonim ***** válasza:

12

Na jó, ennek a beszélgetésnek itt van vége. :D

2024. jan. 6. 11:17
 14/20 Mindentvagysemmit ***** válasza:
Ne akassz rá annyi súlyt🤣
2024. jan. 6. 11:24
 15/20 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:

Nem igazán értem a válaszadókat, szerintem nem hangzott el korrekt válasz a kérdésre.

Kérdező, a herezacskó szabályozza a heregolyók hőháztartását, hiszen a heréknek 34-35 fokos hőmérséklet szükséges. Ha hidegebb van, a zsacskó összehúzódik, közelebb víve a golyókat a testmeleghez (36 fok). Ha melegebb van, a zacskód elernyed, a golyók lógni kezdenek, hogy hűtsék magukat.

Nagy az esélye, hogy mikor feszes naciban edzel, kimelegedik a tested, de a naciban megreked a meleg, amitől lógósak lesznek a golyóid. Mikor átöltözöl, valószínű ezt látod. Kipróbálhatod, hogy levetkőzöl a 20 fokos fürdőszobában meztelenre, pár perc múlva a golyóid szépen fel fógnak húzódni a testedhez. Amikor meg beülsz a melegvízbe, akkor pár perc alatt teljesen elernyeded a zacsid.

2024. jan. 6. 12:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Ezt már írtuk, csak nem fejtettük ki ennyire. De azért köszi!
2024. jan. 6. 13:12
 17/20 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon lelóg pedig nem súlyzózok. Engem zavar . Hidegbe sem húzódik fel
2024. jan. 6. 13:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Próbáld meg hideg vizet engedni rá! A hidegtől biztos nem lesz olyan lógós! A herék felhuzodnak a hasad felé!
2024. jan. 9. 17:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha többször kiverned a herékben lévő spermat, akkor biztos felhuzodnak a hereid! Akkor már nem is lesz annyira lógós!
2024. jan. 14. 15:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Azért, mert állandóan meleget érez és olyankor a zacskod lejjebb ereszti a heréket, hogy a meleg ne tegyen kárt bennük! Az enyém meg mindig megduzzad és feljebb húzódik a herezacskoban!
2024. febr. 4. 18:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!