Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok/ nők ha randira mentek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/ nők ha randira mentek akor mindig szexi fehérneműt húztok fel?

Figyelt kérdés
2024. jan. 5. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Igen de van amikor nincs is rajtam fehérnemű
2024. jan. 5. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Csak úgy natúr?
2024. jan. 5. 10:33
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Milyen fehérneműt? 😂😂
2024. jan. 5. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem mindig. Sőt többször inkább kényelmeset. Nem igazán érdekel. Ha pedig eljutunk a szexig, szerintem az érdekli már a legkevésbé mi van rajtam azon az 5 percen. Ha viszont olyan kedvem van, akkor igen.
2024. jan. 5. 11:54
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Én régen csináltam már olyat, hogy itthon eldöntöttem, semmiképp sem lesz még szex, ezért, hogy meg ne gondoljam menet közben magam, "nagyibugyit" és teljesen átlagos, sokat használt melltartót vettem fel az amúgy kulturált öltözetem alá. Tudtam, hogy nincs az a vágy, ami arra késztetne, hogy ezeket megmutassam neki. :D
2024. jan. 5. 11:55
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha szexinek az szamit, ami full muszal, csipke, egyaltalan nem. Tiszta pamut, de nem oregasszonybugyit hordok mindig, szep a seggem benne, nem jarok olyanban, amiben szar erzes lenni.
2024. jan. 5. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Sima randira nem, mert ott nem kerül le a bugyi, ha a szex is benne van a pakliban akkor igen.
2024. jan. 5. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek sexin öltözni..
2024. jan. 7. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!