Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért maszturbálok, ha rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért maszturbálok, ha rosszul érzem magam?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy normális-e, de én ha szomorú vagyok, stresszes vagy zaklatott, mindig maszturbálok, vagy lefekszem a barátommal. Nem sírok, nem dühöngök és nem is adom ki sehogy máshogy. Csak így. Ez gyakran oda vezet, hogy napi 2-3 alkalommal magamhoz nyúlok. Nincs negatív hatása, vagy ilyesmi, de szerintem nem teljesen normális. A barátomat nem zavarja egyébként.

(N)

2024. jan. 5. 05:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel baj, nyugi.
2024. jan. 5. 06:05
 2/9 steven95 ***** válasza:
0%
Lehet egy pótcselekvés. Olyan mint a zugevés. Kisgyermekek esetén megjelenő maszturbáció is lelki gond, befele fordulás, unalom jele. ==> szexuálpszichológus..
2024. jan. 5. 06:07
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Na ez tuti kamu, egy nő aki nem hisztizik hanem szexel. 😂😂😂 Ilyen max a mesében van....
2024. jan. 5. 06:45
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
azért, talán picit csökkenteni kellene, mondjuk, nekem is jól jönne egy ilyen csaj..
2024. jan. 5. 08:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezzel vezeted le. Normális, de szokatlan.
2024. jan. 5. 09:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szokatlan.

Férfiak gyakran használják stressz levezetésre a maszturbációt, vagy a szexet, ha van rá lehetőségük.

Nők inkább sírnak, vagy hisztiznek.

Hatalmas szerencséje van a párodnak veled.

"Nem zavarja" Ez cuki volt 😊

2024. jan. 5. 10:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Találhatnál valami célt, kulonben sosem jossz ki a depressziobol
2024. jan. 5. 10:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne az. Nem ertem, miert gondolod. Eppenseggel rendben van.
2024. jan. 5. 12:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Van hobbim, nem is egy. Szóval nem csak masztizom aztán annyi a napom. És hol írtam, hogy depressziós vagyok?! Nem kéne orvosi kifejezésekkel dobálózni. Azt írtam, hogy vannak stresszes időszakok és szomorúbbak, amiket így vezetek le. Illetve ezért nem fogok szexuálpszichológushoz menni, mert az egy vagyon!

Köszönöm a normális válaszokat!

2024. jan. 5. 16:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!