Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Undorító és lankasztó ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorító és lankasztó ha valakinek kicsi feneke van?

Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok amikor nincs vele foglalkozva, nem is tepsi seggű... Amikor csontos ha pucsít... Ez undorító?
2024. jan. 4. 18:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem, nekem nincs bajom a kis popsival, ahogy a kis cickóval se. Alapvetően tetszik a törékeny alkat. :)
2024. jan. 4. 20:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem, és amúgy is nem csak ezt nézem..
2024. jan. 4. 21:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Pont ellenkezőleg. Én a pici popóért vagyok oda.
2024. jan. 4. 21:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Kis fogalomrendezés: nem az az undorító, ha valakinek kicsi vagy nagy, hanem ha nem törli ki rendesen.
2024. jan. 4. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Arányaiban legyèl jó! Kép nélkül nem tudjuk. Van akinek a pici cicije is brutál izgató, pedig nagy általánosságban az közel sem nőies. Ugyanez van a fenékkel. A kicsi is lehet formás, vagy riszálhatod úgy mint senki más és akkor végünk!
2024. jan. 5. 00:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Engem izgat
2024. jan. 5. 07:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem undorító, nem is lankasztó. Úgy fogalmaznék, hogy nekem pl nem áll rá fel olyan keményen mint a kifejezetten nagy, “vanmitfognirajta” popsira. De van akinek kifejezetten az ilyen kicsi, csontos popó jön be.
2024. jan. 5. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem pont az ilyen fenékű lányok jönnek be és izgatónak fel a legjobban🙂
2024. jan. 5. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!