Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nyúltak már alátok akár?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nyúltak már alátok akár?

Figyelt kérdés
Buliba vagy kozlekedés közben?
2024. jan. 4. 16:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, előfordult már Pesten villamoson,metrón is.
2024. jan. 4. 17:12
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem is egyszer sajnos, mondjuk utána mindig nagy pofonnak lett kis gazdája az illető. Persze csak ha egyedül voltam. Ha van mellettem pasi, akkor inkább védjen meg. :P :D
2024. jan. 4. 17:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen előfordul

Volt hogy strandon is, elúszott mellettem aztán véletlenül belecsípett a popsimba

Boltba is volt màr, aztàn persze csak jön a “bocsi bocsi nem figyeltem”

2024. jan. 4. 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Igen napi szinten előfordul!
2024. jan. 4. 18:32
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos minden nővel fordult már elő hogy molesztálták, zaklatták. Több a hülye mint kellene, bár néha csúnyán rá tudnak faragni :)
2024. jan. 4. 18:45
 6/12 anonim ***** válasza:
97%

Anno a 15 éves húgom alá a villamoson igen. 2 pasi vette körül és mindketten fogdosták a telített 4-6oson, senki sem avatkozott közbe. Ledermedt és nem tudott mit kezdeni a helyzettel, éppen tartott haza én meg pont be a városba. Mikor meglátott fél úton már zokogott a soktól.

Szóval ez rohadtul nem izgató, hanem undorító bűncselekmény. N

2024. jan. 4. 18:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amikor nyáron biciklis gatyesz van rajtam, akkor előfordult hogy hozzáértek vagy megfogták. Általában az utcán, de volt hogy villamoson. Szórakozóhelyen már rég jártam, ott a tömött tánctéren a heringpartin nem mindig lehet kivédeni az ilyesmit (bár ott is sok "véletlen" érintés volt), de azért az utcán meg a tömegközlekedésben talán férjünk már el mindannyian ilyen nem kívánt érintkezések nélkül is
2024. jan. 4. 19:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyúltak persze..volt hogy pofon is vágtam..25N
2024. jan. 4. 19:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen
2024. jan. 4. 19:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A 14-es villamoson láttam olyan jelenetet, hogy felszállt egy fószer és elkezdett molesztálni egy szegény lányt, odanyomta magát, fogdosta, fölényeskedett vele, követte amikor arrébb akart menni - odament egy pasi és egy szó nélkül legépelte az ürgét. Látni kellett volna az utazók arcán az elégedett mosolyt :) az ürge a végállomáson is alig bírta magát felkaparni a padlóról :)
2024. jan. 4. 19:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!