Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Dickpicet a nagyfarkú fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dickpicet a nagyfarkú fiúk küldenek általában, vagy kisfarkúa is szoktak?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen megfontolásból?
2024. jan. 4. 00:20
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Mindenki.

Nem tudom, milyen eredményt várnak úgy, ha nem is ismerem őket. De nem baj, legalább tudom őket azonosítani. Pénisz. Ír és az a gonolat van a fejemben, h ez a f@sz már megint megtalált.

2024. jan. 4. 00:24
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Mindegy mert ha jó szögből készíted mindegyik nagynak látszik.
2024. jan. 4. 05:17
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
2-es ez igaz, én ezért rakok mellé valamit aminek a mérete ismert vagy könnyen felidézi. 20/6 a méretem ,egy átlag sörösdoboz majdnem ilyen vastag, hossza a farkamnak nagyobb. 10ből 9 alkalmi jelölt találkozik a kép után szinte azonnal.
2024. jan. 4. 05:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még sosem küldtem, pedig elég jól el vagyok látva...
2024. jan. 4. 08:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Az a részük a legfontosabb. Ész, kiállás, önbecsülés meg nincs és talán sose volt. Max ezeket kompenzálni egy kocsi, gyúrás, vagy valami hasonló.
2024. jan. 4. 09:41
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Hűha!Gratulálok! 0%-ra leszavaztok? Hihetitek nem kiváltság az ekkora nemiszerv…
2024. jan. 4. 19:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!