Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a legcikibb dolog,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legcikibb dolog, amit egy kaland után átéltél?

Figyelt kérdés
Természetesen azzal a személlyel kapcsolatban, akivel együtt voltál.

2024. jan. 3. 15:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%

Elélvezett 1 mp alatt... Rohadt kiábránító volt ez is, meg ahogy kezelte. Mondta, hogy menjünk vissza a nappaliba iszogatni, meg dumálni. Mondom tessék? Én hülye ki is mentem. Majd nem sokkal később közölte, hogy jó lenne, ha lelépnék. És hogy hív nekem autót. Jó, itt már rohadtul felidegelt és megbántott, el is akartam húzni onnan gyorsan. Beszálltam a megérkező taxiba és hazamentem. Aztán érkezéskor a taxis közli, hogy ennyi meg ennyi lesz a fuvar. Mondom mi? Nem én hívtam a kocsit, elvileg ki van fizetve. Azt mondja nem.

Nőknek mondom, hogy tanulság: soha ne szánjatok meg egy kisfarkú vagy gyorstüzelő pasit, mert SZINTE MINDIG ők a legnagyobb fszok. Belefutottam már többször abba, hogy megpróbáltam normálisan állni egy ilyen pasihoz és mindig az lett a vége, hogy még engem néznek szarba/megbántanak. Én ezek után megfogadtam, hogy amint kiderül a pasiról, hogy nem tökéletes adottságokkal rendelkezik a jó szexhez, lelépek. Nyilván ez sem garancia arra, hogy jó lesz a szex, de még mindig több esély van rá, mimt az előbb említett komplexusos, kamu kedves pasikkal...

2024. jan. 3. 15:55
 12/25 anonim ***** válasza:
93%
#11 de rosszul kezelted. már mint önző volt és kinyalhatot volna. de ha szépen megkéred, hogy kostoljon meg, és addigra ha újra fel áll akkor mész rajta még egy kört. nem hiszem hogy nemet mondot volna. szerintem nagyon megalázonak érzik, és kínosnak, és ilyenkor a pasik, és rosszul reagálják le. de ha te szólsz neki, akkor nem hiszem hogy sok pasi mondana nemet. nekem volt hogy kimaradt 3 év, és elsőre én is bírtam vagy 1 percet, de nem hagytam abban, mondtam hogy kárpotolom, és a még az nap a 3 menet már jól ment
2024. jan. 3. 19:13
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
#12: Persze, még az én hibám lesz, nem?:D na te is egy olyan pasi vagy..
2024. jan. 3. 19:35
 14/25 anonim ***** válasza:
78%
#13 olvasd el újra és akkor észre veszed, hogy nem ezt írtam. de másképp is végződhetett volna. ha tudjátok kezelni a stresses helyzeteket.
2024. jan. 3. 19:47
 15/25 anonim ***** válasza:
96%

A behatoláskor nem csak a pénisz került a hüvelyembe, hanem levegő is. Eltávolításkor távozott a levegő...

Elmondtam, hogy nem az történt, amire gondol, de kétkedve fogadta. (Az illető fiatalabb volt) 🌞

2024. jan. 3. 19:53
 16/25 A kérdező kommentje:

Akkor tényleg elég gyerek lehetett.

2024. jan. 3. 19:56
 17/25 anonim ***** válasza:

Az én számom miért nem érdekel senkit?! Be voltam ám öltözve annak rendje és módja szerint

#6 voltam

2024. jan. 3. 20:01
 18/25 anonim ***** válasza:
#17 akkor meséled a részleteket. ki volt meddig tartott hány menet volt. meggyogyúltál stb.
2024. jan. 3. 20:07
 19/25 anonim ***** válasza:
79%

#14: Na akkor figyelj te mindentudó. Jössz ide okoskodni, meg beszólni, hogy nekem kellett volna terelgetni azt a balfszt, közben elárulom, hogy ugye eleve onnan tudtam erről a problémájáról, hogy ő felhozta ezt előtte, mert úgy gondolta, így kevésbé lesz kínos/nem lepődök meg stb. Na most én ott elmondtam neki minden szépet, amit ilyenkor illik. Illetve hogy ha a 2. menetet bírja, akkor nekem oké. Valamint hogy ha utána foglalkozik velem, akkor én is ki tudok elégülni.

Na erre okoskodj valamit össze, hogy ezek után is miért rajtam múlt az egész és nem a palin. Arra is találj már ki közben valamit, hogy miért kellett úgy távoznom, ahogy. Ha ennyire véded, menj dugj vele te, megadom a számát:)

2024. jan. 3. 20:55
 20/25 anonim ***** válasza:
17%

#19 undorító ez a stílus amit megengedsz magadnak. te így kezded: "soha ne szánjatok meg egy kisfarkú vagy gyorstüzelő pasit, mert SZINTE MINDIG ők a legnagyobb fszok." aztán a többi is megnyerő amit írtál.

én írtam, hogy sok pasi örülne annak amit írtam, és máskép végződne. ha nem hiszed, vagy cáfolni szeretnéd. akkor keres itt pár szüzet. csak egy tanácsot adtam. mert bűzlesz a stressztől a haragtól, és a rossz indulatól. ha ez történt amit az utolsóba írtál, azt mondanám, hogy de jó fej vagy, és igazad van. de írtad, hogy neked több is volt. kétlem, hogy sok pasi mondana nemet egy második körre, főkép ha még megértő is.

100% hogy ezt csak most találtad ki csak hogy beszáólhass. szerintem tiszta ideg vagy, és ha nincs az amit akarsz, és rögtön pont úgy ahogy elképzelted. bekatansz. ahogy a mai emberek többsége. nyugi sajnos a többség olyan mint te. egy idegroncs, és csak a gyűlölet árad belőlük, probléma megoldásuk nulla, de a hiszti 100%. jó lehet hogy te pont kívétel vagy, és akkor ne vedd magadra. de én szerintem az az igaz amit írtam rólad, és akkor inkább, légy megértőbb meditálj, és fejlődj. sok sikert, és jó éjt nem vitázom, nekem jobb dolgom is van

2024. jan. 3. 21:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!