Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen amikor szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen amikor szexuális vonzalmat érzel?

Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik a kérdés de aszexuálisként nem értem hogyan működik egy heteroszexuálisnak vagy homo, bi, pán stb. szexuális vonzalma és ezért szeretném megtudni. Szóval letudnátok nekem írni, hogy nektek pontosan hogyan nézni amikor egy ember iránt elkezdesz szexuálisan vonzódni? És légyszíves, normális válaszokat írjatok, köszi.

2024. jan. 3. 07:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha te nem tudod, ill nem is volt benne részed, hogy lehetne ezt leírni.

Nem sértésnek szánom. Ez kb olyan, hogy egy vaknak mond el, milyen a piros szín.

2024. jan. 3. 07:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Ne próbáld lefordítani nekem, hanem mintha mondjuk egy haverodnak mondanád el.
2024. jan. 3. 08:08
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Bizsereg a p*ncim, és csak arra tudok gondolni, hogy beleülnék a másik f*arkába. :D

Persze ez így eléggé lesarkított, de vannak ilyen gondolatok is. A vonzalmat nehéz leírni annak aki nem élte át. Folyamatos izgalmat érzel, nem feltétlen szexuálisat, sokszor inkább úgy, mint mikor egy gyerek már alig várja, hogy kibontsa a karácsonyi ajándékát. 26N

2024. jan. 3. 08:35
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Alaphelyzetben a testhez vonzodik az ember, szeretné megérinteni, magához szorítani, simogatni, érezni a testét, mert az rettentően jó érzés izgalmas. De van olyan hogy valakinek a viselkedése, személyisége teszi vonzová, érdekesé. Cuki, bájos, vicces, elbűvülő, miközben alkatilag nem annyira kivánatos.
2024. jan. 3. 08:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam például fontos, hogy a személyisége és a külső összképe is megfogjon. Nem kell tökéletesnek lennie külsőre, csak úgymond "jól álljon neki", jó legyen az összkép.

Ha elkezdünk egymással beszélgetni és minden klappol, akkor közben olyan érzések törnek elő, hogy milyen kedves, milyen aranyos, de jó lenne megfogni a kezét, megölelni, stb. Aztán jönnek a szexuálisabb gondolatok, vagyishogy de jó lenne végigsimítani a combját, megcsókolni a kezét, a nyakát, érezni az illatát, csókolózni vele stb.

Ha pedig ezek a dolgok kezdenek megtörténni, akkor pedig már arra vágyik az ember, hogy lekerüljenek egymásról a ruhák, megismerjük egymás testét, szeretkezzünk egy jót, aztán reggel egymás karjai közt ébredjünk. 🙂

Nálam ez így működik biszex srácként. Remélem segíthettem.

2024. jan. 3. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok...

Kedves kérdező! Mostmár viszont engem is érdekel, hogy te hogyan éled meg azt, hogy aszexuális vagy. Vagy hogy mit érzel, ha mondjuk szexuális értelemben közelítenek feléd.

Mesélnél róla?

2024. jan. 3. 09:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem is erdekel, h ha aszex vagy, a szexuális küzeledés, esetleg konkrétan a nemi szerved simizése szájjal érintése mit vált ki? Közömbös, mintha a kezed fogná, vagy undort érzel?
2024. jan. 3. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülök, hogy értelmes beszélgetés indult el, ami itt azért ritka. Ne kételkedjen benne senki, és nem a "sajnáltatás" vagy akármi miatt írom ide, csak más aspektust hozok be, én teljesen vak férfi vagyok, és mivel nem láttam, teljesen más impulzusok nyomják be azt a gombot, ami elindítja a szexuális vonzalmat. "sajnos" nagyon izgat, ha egy lány, nő intelligens, ápolt, és van humora. A szex, szerintem egy olyan kellemes társasjáték, ahol kiderül, ki mennyire nyitott, és figyelmes. Ha érzek egy szép (számomra szép) női testet, akkor persze beindul a szexuális inger, hogy ha minden jól megy, közös örömszerzés lesz egymás számára, és amit imádok, az utána lévő összebújás.. Kérdező, elnézést, remélem nem offoltam szét a kérdéseket..
2024. jan. 3. 11:28
 9/9 A kérdező kommentje:

Úgy élem meg, hogy sosem érzek szexuális vonzalmat😅 viszont esztétikai vonzalmat szoktam érezni és érzéki vonzalmat is, ezt viszont sokkal ritkábban.

Pl ha ránézek a többi ember szerint egy szexi emberre akkor csak ezt látom, hogy oké nem csúnya, nem érzek semmi többet miközben nézem.

Számomra idegen ez az elszexualizált világ. A hirdetésekben, a reklámokban, a beszélgetésekben.

Volt néhány ember az életemben akik simán közelebb tudtak volna kerülni hozzám, a barátságon túl. Valamiért nem éreztem késztetést a tovább lépésre, megelégeltem a barátság szinten. Mindezekből kiszámítható, hogy sosem voltam párkapcsolatban.

Ne írjátok azt, hogy honnan tudod, hogy aszexuális vagy ha még sosem voltál párkapcsoltban? Meglehet fordítani a kérdést; pl te nem vonzódsz az azonos nemű emberekhez vagy a transz emberekhez akkor te honnan tudod, hogy nem vonzódsz hozzá szexuálisan ha sosem voltál ilyennel párkapcsoltan? Ezt érzi az ember és kész. Ha elképzelem, hogy én párkapcsodba vagyok akkor az romantikus kapcsolat és nem jelenik meg benne semmi szexualitás.

Meg azt se mondjátok, hogy honnan tudod, hogy aszexuális vagy? Lehet csak nem találkoztál a megfelelő emberrel. Ezt is meglehet fordítani. Honnan tudod, hogy nem vonzódsz szexuálisan az azonos neműekhez vagy a transz emberhez? Lehet csak nem találkoztál a megfelelő emberrel.

Ha valakinek felmerülne, hogy hány éves vagyok, 21 vagyok.

2024. jan. 3. 12:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!