Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy legyen csak szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen csak szex?

Figyelt kérdés

39 éves nő vagyok, 3 gyermekem van. 1 éve nincs kapcsolatom, a válásom óta. Illetve volt egy rövid, szexnek indult, megbeszéltünk az elején hogy csak az lesz,de egész nap beszélgettünk. A talalkozasok is úgy zajlottak,hogy nem mindjárt jöttem el tőle, hanem ott is aludtam, filmeztünk, beszélgettünk, főztünk közösen. Tehát pont olyan volt mint egy kapcsolat, de a nyilvánosság előtt nem vállaltam fel. Jöttek a viták, hogy többet szeretne, hogy vállaljuk fel a nyilvanossag előtt is,mert neki egy társra van szüksége, de én nem akartam (Ennek meg van az oka).Majd én is feltekenykedtem,pedig nem volt jogom hozzá, mikor abba akarta hagyni, nagyon rosszul érintett,hiányzott, szóval megszerettem. De vége lett mivel nem vállaltam fel, és úgy nem akarta folytatni!

Ti hogy tudjatok az érzelmeket kihagyni egy ilyen dologból? Csak és kizárólag szex kapcsolatot szeretnék, persze csak olyan férfival aki szimpatikus is.

2024. jan. 2. 23:38
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Benn a kérdeben a válasz... Csak szex legyen. Félmesz megdug, lefurdesz haza mész. Pont.
2024. jan. 2. 23:41
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
ott a pont
2024. jan. 2. 23:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Olyat keress, akivel nem is tudnál elképzelni komolyat, de tetszik.

Vagy egyszerűen csak házas, de nincs otthon szex.

2024. jan. 3. 00:03
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Írsz. Megduglak. Elmész.
2024. jan. 3. 00:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem muszáj annyira kisarkitani mint a 4-es, lehet (sőt általában érdemes, engem meg kell is) szeretni a másikat barátilag.

De nem kell a másikat napi szinten hivogatni telefonon es az összes cicás posztot belájkolni a közösségi oldalán 15 évre visszamenőleg.

F34

2024. jan. 3. 00:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenben vagyok. A titka hogy a szexen kívül ne legyenek közös programok. Semmi mozi, főzőcskézés, mert akkor bármelyik fél többet láthat bele. Persze neten lehet tartani a kapcsolatot, de nem hosszú, mély beszélgetésekkel. Kis online petting, randi időpontjának megbeszélése, s ennyi. Nekem így tökéletesen működik.

N

2024. jan. 3. 01:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerintem nem is menne a szexkapcsolat. Ha megkedvelek valakit akkor egy idő után féltékeny leszek és az nem jó. Na meg a szexkapcsolatban nincs vagyis sokaknál nincs csók. Én meg csók nélkül a szexet el sem tudom képzelni. Ugyhogy nem bejövös nekem ez a dolog. Már évek óta csak a maszti van. Pedig hiányzik a másik fél érintése csókjai stb.

36N

2024. jan. 3. 06:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Írj
2024. jan. 3. 07:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt az elején tisztázod. A partner pedig olyan legyen, aki biztosan nem akar, akarhat többet.
2024. jan. 3. 09:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyitott vagyok ilyenre. Én sem szeretnék most többet. 37 vagyok és Budapesten élek. Ha úgy érzed, adjunk ennek egy esélyt! :)
2024. jan. 3. 09:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!