Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elkaphattam-e úgy bármilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkaphattam-e úgy bármilyen nemi betegséget, hogy vertem a fiúnak (ondó nem került a kezemre), majd egy pillanat erejéig véletlen hozzányúltam a csiklómhoz? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés

2024. jan. 2. 10:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
vagy nem tudsz róla 10 :)
2024. jan. 2. 11:28
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

Az óvszer se véd meg mindentől! A fiúkat még annyira sem sajnos.

HPV-k, nemi herpesz ezek, amik így is jól tudnak terjedni. De nem zárható ki a Szifilisz sem (mondjuk ezt nagy eséllyel úgyis észreveszed, jellegzetes tünetei vannak)

Ezen kívül Tripper, Ureaplasma, Micoplasma, Chlamydia, Atopóbium vaginae, pici eséllyel, de lehet Trichomonas és Gardnerella is. A gombákat és egyéb szemölcsöket okozó dolgokat (mint az un. uszodaszemölcs) nem sorolnám ide

HIV-et szinte kizárt, hogy így elkapsz. De a nemi herpesztől én sokkal inkább félnék. Könnyebben terjed és örökre fertőzött/fertőző maradsz. 11 igen, igazad van.

2024. jan. 2. 11:47
 13/19 anonim ***** válasza:
6%
Nagyon felelősségteljes gondolkozás valakivel szexuális kapcsolatot létesíteni, akiről simán feltételezhető, hogy hiv vagy egyéb nemi beteg. Aztán utólag parázni.
2024. jan. 2. 11:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez így lenne, a fél ország a nemibeteg gondozó előtt állna sorban. :D

Nem kell felelőtlennek lenni, de nem kapsz csak úgy el nemi betegséget (főleg attól, hogy megfogtad a partneredét...)

2024. jan. 2. 11:52
 15/19 A kérdező kommentje:

#13 ugye az megvan, hogy senkinek sincs ez a homlokára írva? Én vagyok bizalmatlan az emberek felé.

Egyébként azt mondta a pasas, hogy volt már szűrésen és mindig használ óvszert, dehát mondani bármit lehet ugye...

2024. jan. 2. 11:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem úgysem tudjuk ezt mi itt megmondani. Ha elmész nőgyógyászhoz, gondolom a kenet mintából meg tudják állapítani, hogy lett-e/van-e valami.

A másik ami erről a kérdésről eszembe jut: strandon, uszodában a vízben hány ember mindenféle váladéka lehet? Oké, hogy van a vízben valamilyen fertőtlenítőszer, de az azonnal elpusztítaná az összes vírust/baktériumot, ami belekerül?

Gondolj bele, véletlenül nyelsz a vízből, belemegy az orrodba, füledbe, érintkezhet a csiklóddal, ha olyan mozdulatot végzel a medencében, szétnyílnak a szeméremajkaid, oda is bekerülhet...

2024. jan. 2. 12:01
 17/19 anonim ***** válasza:

"Ha elmész nőgyógyászhoz, gondolom a kenet mintából meg tudják állapítani"

NEM! A nőgyógyász ezekben nem kompetens, csak azt veszi észre ami már kiszúrja a szemét (ha épp nem lusta vele foglalkozni)

Egyszerűen nem az ő kompetenciája, és a legtöbb nemi úton terjedő kórokozót kimondottan nehéz kimutatni. Kenet... Pff abból max gombát és BV.-t állapíthat meg. Mikroszkóp alatt a Trichomonast még talán, de csak ha jól tudja fixálni/ festeni a mintát

2024. jan. 2. 12:04
 18/19 anonim ***** válasza:
#15 ha én valakivel szemben ennyire bizalmatlan vagyok, azzal nem lennék képes szexelni.
2024. jan. 2. 12:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Semmit!
2024. jan. 2. 19:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!