Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erotikus fenekelés (spanking). Mennyire izgató számotokra?
Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 19:22
11/20 anonim válasza:
Számomra az izgató, amikor a bártm hátulró betámad, és néha kicsit megpaskolja a popsim
12/20 anonim válasza:
Szex közbe simán élvezhető dolog,ha nem túl durva...mi is szoktuk csinálni egymásnak:P /lány/
13/20 A kérdező kommentje:
örülök, hogy többen nyitottak vagytok e felé! Szexben nagyon nincsenek határok. csak a fantáziánk, esetleg:) egy kapcsolatban a bizalom és a nyílitság a legfontosabb. ha ez megvan, akkor miért ne lehetne ezt is-azt is kipróbálni. Számomra izgató , sőt felizgató, ha a fenekemet "paskolja" a párom. és ő sem idegenkedik tőle, ha én kicsit "elfenekelem"
(NŐ 28- egyébként)
2009. jan. 3. 22:59
14/20 anonim válasza:
Szeretem, szeretem, szeretem. Minden mennyiségben.
15/20 anonim válasza:
Imádom! A legizgatóbb dolog a világon! :)
17/20 anonim válasza:
Volt párommal már nem vagyunk együtt, de még összejárunk. Egyszer berugtunk és lefeküdtünk és volt 1 picit fenekelés. Nem erősen, szexisen. Azóta elvárja és nem csak tőlem. Szerintem izgató, ha a lány is élvezi. Ha nem, akkor nem. F/20
19/20 anonim válasza:
én is szeretek fenekelni és szeretem ha fenekelnek :))
20/20 Cseta válasza:
Engem felizgat, de csak ha én fenekelem el, s csak ha hölgyet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!